LEGO® - Att inspirera och utveckla morgondagens byggare

LEGO

Lego – et ikonisk varemærke

Det er svært at finde et mere ikonisk varemærke for legetøj end Lego. Lige siden starten i 1949 har de danske plasticklodser glædet børn såvel som voksne verden over, og firmaet vokser fortsat med introduktionen af nye og spændende produktlinjer. Lego er for mange et symbol på frihed. Frihed til at kunne skabe frit uden pegepinde og formaninger. Ved hjælp af fantasien kan du bygge din egen drømmeverden, og ingen kreationer er for store eller for svære, når du selv får lov at bestemme, hvad du vil skabe. Lad dig inspireres af andres kreationer ved at søge på nettet efter flotte Lego-konstruktioner, eller gå ind i en af vores specialverdener som Star Wars eller Batman, og skab din egen rolle i fantasien - med Lego er intet umuligt!

Et helt univers

Det er længe siden, at Lego blot handlede om små plastikklodser i forskellige farver, som man kunne bygge med. I dag er Lego så meget mere. Bare her hos os på CDON.COM findes en række forskellige produkter og serier, som alle bærer Legos varemærke. Her findes blandt andet Lego-børnetøj, Lego-ure, Lego-film og tv-serier samt Lego-indretning for at nævne en brøkdel. Alt dette er ud over det velkendte legetøj, som endda kan deles ind i en række forskellige underkategorier. Der finder du blandt andet Lego Star Wars, Lego Friends, Lego Chima, Lego Creator, Lego Technic og Lego City.

Se dit Lego blive vækket til live

På baggrund af den store ekspansion af Lego-universet er det nu muligt for dig at se mange af dine favoritkarakterer blive vækket til live både på det store biograflærred og hjemme på tv’et eller på tabletten. Her hos os på CDON.COM kan du blandt andet finde film og tv-serier med Ninjago, Lego Star Wars, Lego Batman og Lego Friends. Vi har allerede set Lego: The Movie med byggemanden Emmet i hovedrollen på det hvide lærred, men Lego Batman kommer selv til at få sin egen storfilm, en film, som beregnes at få premiere en gang i løbet af 2017.

LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, DIMENSIONS, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, NINJAGO and NEXO KNIGHTS are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.