Alle titler fra
Alle titler fra
Vinyl Passion
Læs mere
Plastlommer, vinyl kasse m.fl.
Plastlommer, vinyl kasse m.fl.
Vinyltilbehør
Læs mere
Alle samler-bokse på vinyl
Alle samler-bokse på vinyl
Vinylbokse
Læs mere
Alle titler fra
Alle titler fra
Music On Vinyl
Læs mere
På vinyl
På vinyl
The Beatles
Læs mere
På vinyl
På vinyl
David Bowie
Læs mere
På vinyl
På vinyl
Bob Dylan
Læs mere
På vinyl
På vinyl
The Rolling Stones
Læs mere
På vinyl
På vinyl
Pink Floyd
Læs mere
På vinyl
På vinyl
Led Zeppelin
Læs mere
På vinyl
På vinyl
Deep Purple
Læs mere
På vinyl
På vinyl
Metallica
Læs mere

God lyd med en god LP

Er nutidens elektronik blevet for indviklet? Så lad os tage dig med tilbage i tiden. Savner du de charmerende, gamle dage, hvor man skulle ud og købe vinylplader for at lytte til god musik? Fortvivl ej. Vi har her hos CDON.COM sørget for, at der er produkter til enhver slags kunde. Derfor er lageret af vinylplader selvfølgelig fyldt op til dig, som har fået for meget af streaming og elektronik, og som mangler lidt gammeldags hygge med en fysisk LP og pladefspiller. En LP er mere end bare en plade; den er nemlig en del af musikhistorien og er derfor stadig i mange menneskers hjerter. Der er stadig utrolig mange, der ejer en pladespiller - og garanteret også en helt masse gamle plader. Mangler du nye til samlingen, eller skal du til at starte fra bunden? Vi hjælper dig med at få gang i nostalgien, for vi har LP plader til enhver smag. Om det er til bedstemor eller teenage-sønnen - vi har helt sikkert en plade for dig!

LP plader hos CDON.COM

Her hos os findes et stort udvalg af LP plader. Vi har plader for enhver målgruppe og smag - alle kan være med. Vores mange forskellige kategorier gør det let for dig at klikke rundt og finde, hvad du søger. Måske mangler du nogle gamle LP plader, fra dengang far var dreng, eller måske er der en bestemt LP med et særligt minde, som du bare må genopleve? Skal du have det nye radiohit på en old school vinyl, eller er du helt ny samler af plader og på jagt efter nogle helt nye fund? Ligegyldigt hvad du leder efter inden for LP verdenen, er du garanteret ikke kommet til det forkerte sted. I vores fantastiske udvalg findes nemlig alt fra nyt til gammelt, fra pop til klassisk, hip hop til country, og der er plader for både de store og små. Mulighederne er mange, og de er blot få klik væk. Kig dig omkring, og tag dig god tid. En vinyl er altid (nu)tiden værd. Den bliver simpelthen aldrig for gammel.

På jagt efter LP plader

Om du skal rejse tilbage i tiden og lytte til nostalgi og musik fra gamle dage, eller om du bare nyder det retro ved en pladespiller og den tilhørende fantastiske lyd, så har vi de bedste lp plader til dig. Vi har alle nyhederne, og vi har klassikerne - der er alt mellem himmel og jord. Er du løbet tør for gaveideer og skal du hurtigt finde på en gave til en ven, teenageren, mor, far eller bedstefar, er der her hos CDON.COM en LP for dem alle. LP'er er kommet for at blive, så hvis ikke du allerede har hevet den gamle pladespiller frem, er tiden ved at være inde. Ud over vores store udvalg af LP plader, har vi desuden pladespillere, musik-bokse, musik-DVD, og meget andet, som med sikkerhed gør din musikoplevelse til noget helt specielt. Alle vores produkter er naturligvis til vores sædvanlige, lave priser og med hurtig levering. Dit eneste job er at gå på opdagelse i musik-junglen og finde netop dine favoritter. God jagt!