Legetøj, Børn & Baby

Her finder du alle slags legetøj til børn i alle aldre – såvel de seneste, mest populære produkter som velbekendte klassikere med en given plads i alle børnefamiliers hjem. Udbuddet er meget omfattende, men produkternes kvalitet og barnets sikkerhed er altid i fokus. Læs mere...

L.O.L

Børnebøger

Du finder et stort udvalg af legetøj hos CDON.COM

Her på CDON.COM har vi et bredt udvalg af legetøj. Du finder legetøj fra alle de kendte og populære mærker, som f.eks. LEGO, Brio og Fisher-Price. Vi har noget for enhver aldersgruppe og produkter til både indendørs og udendørs leg. Uanset om du er på udkig efter den perfekte julegave, fødselsdagsgave, barselsgave eller noget helt fjerde, finder du garanteret noget her på siden, der er lige i øjet. Til de helt små har vi et herligt udvalg af babylegetøj, som f.eks. rangler, aktivitetslegetøj og legetæpper. Til de større børn finder du, foruden legetøj, skønne produkter til børneværelset, som f.eks. superfedt sengetøj, sparebøsser, gardiner og meget mere. Ønsker du at underholde dit barn og samtidig støtte dets udvikling, så tag et kig på vores leg og lær-produkter. Her finder du bl.a. mikroskopsæt, malebøger og gåvogne. Har du svært ved at vælge, eller vil du bare gerne have lidt inspiration, så tag et kig på vores Hitliste. Her finder du nogle af vores mest populære produkter. Lad dig inspirere!

Legetøj til de små

I vores store udvalg af legetøj, finder du bl.a. skønne produkter til tumlingealderen. Når baby bliver til tumling, sker der rigtig meget udviklingsmæssigt. Hånd og øjekoordinationen er nu så god, at f.eks. byggeklodser er rigtig velegnet legetøj at investere i. De kan træne dit barns færdigheder og er samtidig underholdende - både at bygge med og ikke mindst at vælte bagefter! Dit barn vil også elske legetøj med dets yndlingsfigurer, som f.eks. vores Postmand Per-legetøj eller vores Brandmand Sam-figurer. Det er også nu, den motoriske udvikling for alvor tager fart, så måske det er på tide med en gåbil? Eller hvad med at købe den ikoniske gravhund fra Brio, som du selv legede med som lille? Den fås nu i en stor ride-on model til stor fornøjelse for både store og små. Har du en tumling, der ikke synes, det er sjovt at komme i bad, kan du gøre badet til en fest med vores badelegetøj. Hvorfor ikke lade dit barn fange fisk i badekarret med vores fiskesæt og samtidig træne sin koordinationsevne og motorik? Legetøj 1 år + har vi et stort udvalg af og helt sikkert også noget til lige netop din tumling.

Legetøj til de større

Søger du legetøj til de større børn, har vi et stort udvalg af bl.a. Disney-legetøj. Du finder alt fra spil, dukker, make up-sæt og møbler til sengetøj, bamser og madpakker fra det kendte mærke. Kan dit barn f.eks. ikke få nok af Frozen? Så finder du i vores udvalg ikke blot lækre kvalitetsdukker fra filmen, men også f.eks. sengetøj, puslespil, walkie talkie-sæt, krammebamser og meget andet med de kendte figurer. Er det mere Barbie, der trækker lige nu? Hos os finder du både dukker, tilbehør, film og bøger med den kendte, populære og højtelskede figur. Lad dit barn forsvinde ind i en verden af kreativ rolleleg og fantasi med disse skønne produkter. Er dit barn vokset fra dukker og bamser, kan LEGO være en god idé. Byggeklodser, der inspirerer til mange timers udviklende leg og læring. Byggeklodser, man aldrig bliver for gammel til, og som hele familien kan samles og være sammen om. Du finder det hele lige her på CDON.COM; Nordens største varehus.