Har du någonsin behövt sluta spela för att du inte har tillräckligt med tid för att spela? Med Nintendo Switch kan du transformera konsolen så att den passar dina behov, vilket gör att du kan spela var du vill, när du vill, oavsett hur stressigt livet är. Har du nogensinde behøvet at stoppe med at spille, fordi du ikke havde nok tid? Med Nintendo Switch kan du transformere konsollen, så den passer til dine behov, hvilket gør at du kan spille hvor du vil, når du vil, uanset hvor stressende livet er.

Älä ohita Nintendon uutta Nintendo Switch Lite -konsolia

Saml jer omkring en stor skærm og nyd at spille med hinanden. Del skærmen, del glæden Tag en stor, frisk skærm med hvor end du skal hen
Hvis du tilslutter konsollen med et TV, kan alle være med til at spille, både voksne og børn. Dette er den perfekte måde at spille med familie og venner på. Hvis du ikke har adgang til et TV, kan du anvende skærmen på konsollen. Fold det indbyggede stativ ud og giv en Joy-Con til en ven, så I er klar til at spille mod eller med hinanden direkte på konsollens skærm. Nyd det samme spil på parten som i din egen stue. Med Nintendo Switch kan du tage din yndlingsspil med dig og spille hvor som helst, når som helst.