Babylegetøj

I løbet af babyens første måneder sker der en enorm udvikling. Spændende og stimulerende legetøj hjælper din baby med at udvikle sig og lære samtidigt med, at den har det sjovt. Hos os finder du flere forskellige aktivitetsbøjler, rangler, bideringe, lær-at-gå-vogne og meget mere. Læs mere...

 

Babylegetøj fra 0 år

 

  • Bidering
  • Aktivitetstæppe
  • Rangle
  • Aktivitetslegetøj
  • Lær-at-gå-vogn

 

En bidering hjælper dit barn at lindre smerterne når tænderne vokser ud. Et vandfyldt bidelegetøj kan lindre smerte og kløe, hvis det først lægges ind i køleskabet i et stykke tid.

Med et aktivitetstæppe får du et blødt legetæppe og en matchende bue med spejle, spilledåser og legetøj, som underholder dit barn og opmuntrer udviklingen af blandt andet motorik og koordination.

Rangler giver barnet noget at udforske både med munden og med ørerne. Når babyen ryster på ranglen, så rasler eller klinger den. Det kan være rigtig sjovt!

At udforske synes alle babyer om at gøre. Uanset om det er ved at bide, klemme, se eller høre, så kan et aktivitetslegetøj tilfredsstille dit barns behov. Pædagoglegetøj stimulerer din lille babys sind og hjælper den med at udvikle sig.

Når din baby er blevet større og skal lære at gå, så er det tid til at skaffe en lær-at-gå-vogn. Med den kan dit barn komme frem uden at skulle afhænge af sin balancesans. Snart vil vognen ikke længere være nødvendig, men i stedet anvendes for at transportere dukker og legetøj.

Køb babylegetøj online

Vi har meget mere legetøj end disse i vores store sortiment af babylegetøj. Du finder også trækkelegetøj, uroer og meget andet hos os. Kontakt vores kundeservice hvis du har nogle spørgsmål angående din bestilling eller levering. Vi giver dig en hurtig og tryg levering!