Kufferter & Trolleys

CDON har et stort udbud af kufferter i god kvalitet. For at du skal kunne finde den rette kuffert at pakke i til rejsen, har vi alt fra praktiske trolleys til store kufferter som gør pakningen både nem og sjov! Læs mere…

Stilsikre og praktiske kufferter

Med vores kufferter behøver du ikke at ofre din stil for at kunne rejse praktisk. Vi har trendy kufferter i både hårdt og blødt materiale. De fleste af vores kufferter kommer i flere farver, så du nemt kan finde den, som passer bedst til din stil. Er du ude efter at købe mere end en kuffert men i forskellige størrelser, så er det perfekt at vælge et af vores prisvenlige sæt, som desuden ser flotte ud sammen. Selvfølgelig har vi også kufferter, som er tilpasset til børn, som gerne forbereder sig til en rejse ved at pakke deres yndlingsting hjemmefra.

Hvis du vælger en blød rejsetaske i blødt stof, får du mere fleksibilitet til din pakning, så du nemt kan trykke det du skal have med dig sammen, og hvis den ikke er fuldpakket, så tager den ikke så meget plads som en hård. En kuffert med en hård overflade giver dog bedre beskyttelse til skrøbelig pakning.