BIO - Marint kollagen (marint kollagen) 30 ml
214 kr.
214 kr.
Fre., 30 okt. - tirs., 3 nov.
Hjemmelevering
Sikker betaling
14 dages åbent køb
Sælges og leveres af
Produktbeskrivelse
Råmateriale til kosmetikindustrien: BIO-MARINE COLLAGEN 6 PH
CAS-nummer 9007-34-5,122-99-6
INKL.: Opløseligt kollagen, 2-phenoxyethanol
Kollagen er det basiske protein, der opbygger bindevæv og er ansvarligt for hudens ungdommelige udseende. Kollagen giver huden fugt, elasticitet og fleksibilitet. Desværre falder kroppens kollagenproduktion drastisk efter 25-årsalderen. Ved 50-årsalderen forsvinder dets lagre i huden også, hvilket får den til at miste fasthed, tørre ud og blive rynket.
I kosmetik bruges kollagen som en regenererende og foryngende ingrediens, der genopretter hudens friskhed, glathed og elasticitet.
Virkning.
Denne type kollagen har ikke ændret sin grundstruktur; proteinerne er bevaret som lange aminosyrekæder med høj molekylvægt.Marint kollagen har en stærk foryngende effekt, herunder:
-
fugter huden vidunderligt,
-
skaber en tynd film på huden, der beskytter den mod miljøets ugunstige påvirkning,
-
øger hudens elasticitet/fleksibilitet,
-
blødgør huden, som bliver fløjlsblød at røre ved,
-
udglatter rynker perfekt,
-
forårsager optimal vækst af hudvæv i rynken,
-
fjerner "poser" under øjnene,
Anvendelse
Anbefalet koncentration i kosmetiske formler 0,5-5%.
Marint kollagen kan bruges som ingrediens i en bred vifte af kosmetiske formler med antirynke-, opstrammende og revitaliserende egenskaber. Nedenfor er de enkleste opskrifter:
-
efter fortynding med vand til en koncentration på 5-20% (koncentrationer over 5% er på eget ansvar), i form af en mist på huden, helst lige før påføring af en creme, oliven, balsam osv.,
-
som et supplement til cremebaser osv. (koncentrationen holdes på 0,5-5% og blanding ved en temperatur på op til 34 grader),
-
i form af en emulsion efter blanding med kosmetisk olie, f.eks. argan eller jojoba.,
Kontraindikationer for brugen af produktet omfatter nyresygdomme, allergi over for fiskeprotein samt sygdomme fra kollagenosegruppen!
Sammensætning og kemiske oplysninger
INCI: Opløseligt kollagen (marin oprindelse), 2-phenoxyethanol (konserveringsmiddel)
Udseende og konsistens: homogen, klar væske med en svag, men karakteristisk lugt. pH: 5,4. Densitet: 1,032 g/cm3
Oprindelsesinformation
Kollagen produceret i Spanien
Opbevaring
Efter åbning af emballagen opbevares den helst i køleskabet og bringes til stuetemperatur før brug.
Vægt, kilo
0.1
Varenr.
c2569d4e-878b-53ac-a445-a4230a717c71
BIO - Marint kollagen (marint kollagen) 30 ml
214 kr.
214 kr.
Fre., 30 okt. - tirs., 3 nov.
Hjemmelevering
Sikker betaling
14 dages åbent køb
Sælges og leveres af