Wearables

Køb et Smartwatch og aktivitetsbånd online


Hos os finder du de bedste aktivitetsbånd og smartur til både Android og IOS. Vi har et stort udbud fra de ledende mærker, som f.eks. Apple, Fitbit, Pebble, LG og Samsung for bare at nævne nogle. Find den som matcher din personlige stil. » Læs mere
Fitbit
 
 

Den nye trend med smartur og aktivitetsbånd er kommet for at blive. Båndet og urene har flere forskellige applikationer til at lette din hverdag. De kan bruges som en forlængelse af din Smartphone. For dig, der hurtigt ønsker at kontrollere en sms, vil vide hvor langt og hurtigt du har løbet eller vil have adgang til GPS på dit håndled, er disse perfekte!

Kan du lide at træne, vil et aktivitetsarmbånd være et udmærket tilbehør til dig! Armbåndet måler tid, afstand, puls og giver dig til og med påmindelser om at du sidder lidt for stille! Der findes mange integrerede apps, som desuden motiverer og inspirerer dig til aktivitet!

For dig der konstant er på farten, kan et Smartur lette hverdagen! Den viser om nogen ringer til dig og du kan nemt klikke opkaldet væk, hvis du er optaget. Du kan kigge på sms’er og få notifikationer direkte på dit ur. Er du meget i tvivl, kan man med flere ure enkelt bytte armbåndet ud med en anden farve! Vælg hvad der passer dig bedst og opdag hvor nemt det er!