Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Venner - Redningsstation i junglen
Venner - Redningsstation i junglen
Venner - Redningsstation i junglen
Venner - Redningsstation i junglen

1 / 4

Venner - Redningsstation i junglen

(15 anmeldelser)
788 kr.
Giv timevis af jungle sjov med dette redningsstationslegetøj Inspirer eventyr i vildmarken med Jungle Rescue Station (41424). Børn kan søge i skoven med en drone for at redde dyr i nød eller hjælpe i klinikken - der
  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
Læs mere
Giv timevis af jungle sjov med dette redningsstationslegetøj

Inspirer eventyr i vildmarken med Jungle Rescue Station (41424). Børn kan søge i skoven med en drone for at redde dyr i nød eller hjælpe i klinikken - der er masser af måder at lege med dette seje legetøj med en jungle træhytte. LEGO® Friends er stolte over at støtte National Geographic Explorers 'arbejde. For mange interesser Dette sjove sæt appellerer til mange. Børn, der kan lide dramatiske, kreative spil, vil elske dyrredningshistorien, hvor LEGO Friends -pigerne Andrea, Mia og Olivia og elefanterne redder en strandet dovendyr. Børn kan vise deres omsorgsfulde side, når de tager de skadede dyr til klinikken i træhuset. Potentielle forskere vil elske at bruge teknologien i det soldrevne vagttårn for at holde jungeldyr sikre. Alle er med Introduce children to the jungle rescue series - det kreative legetøj, der får dem til at føle sig som en del af teamet. For at gøre konstruktionen endnu sjovere skal du downloade appen LEGO Bygningsinstruktioner for at få adgang til Instructions PLUS, hvor børn kan se deres model digitalt!

- Træhuset er 28 cm højt og 31 cm bredt og er rart at vise frem. Børn kan udvide deres legemuligheder ved at tilføje andre LEGO® -klodser, da alt LEGO -legetøj er kompatibelt.
- Alder: Fra 8 år

]]>

Hurtige fakta

  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti

Lignende produkter