Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
TRIPLE EIGHT DOBBELT CERTIFICERET HJELM - EPS LINER STØRRELSE S/M

1 / 1

TRIPLE EIGHT DOBBELT CERTIFICERET HJELM - EPS LINER STØRRELSE S/M

483 kr.
Triple Eight Brainsaver Dual Certified - EPS Feed Triple Eight er stolte af at kunne præsentere sin helt nye dobbeltcertificerede (CPSC Bike & ASTM Skate) Brainsaver hjelm med EPS foring. Den nye Brainsaver har et strømlinet look på den klassisk
Læs mere

Triple Eight Brainsaver Dual Certified - EPS Feed


Triple Eight er stolte af at kunne præsentere sin helt nye dobbeltcertificerede (CPSC Bike & ASTM Skate) Brainsaver hjelm med EPS foring. Den nye Brainsaver har et strømlinet look på den klassiske Brainsaver-form. Men ændringerne slutter ikke der. Designet af EPS-foringen er designet til at opfylde den amerikanske CPSC Safety Standard for Bike for ages 5 OG ASTM F-1492-08 Safety Standards for skateboarding og trick rulleskøjteløb. Formen på indersiden af hjelmen er designet til at passe til en række hoveder med en behagelig pasform og leveres med to sæt indsatser til justering for en korrekt pasform. Denne hjelm er en ideel hjelm til cykling, skateboarding, longboarding, inline skating (rulleskøjteløb) og rulleskøjteløb.- Overholder den amerikanske CPSC's sikkerhedsstandard for cykelhjelme til personer på 5 år og derover OG ASTM F-1492-08 sikkerhedsstandarder for skateboarding og trick rulleskøjteløb.

- Overholder CE EN 1078 - Hjelme til cyklister, skateboardere og rulleskøjteløbere.

- Overholder AS/NZS 2063 - Cykelhjelme.

- Polystyrenfoder

- Triple Eight brugerdefinerede logonitter

- Ideel til cykling, skateboarding, longboarding, inline skating (rulleskøjteløb) og rulleskøjteløb.

- Størrelser - XS/S, S/M, L/XL (hver hjelm leveres som standard med 2 sæt indsatser, der passer til begge størrelser).For at sikre en perfekt pasform skal du måle omkredsen af dit hoved, der starter midt i panden og matche det med nedenstående størrelser.


Størrelsesguide:


XS/S 18,9-21,3in (48-54cm)

S/M 21,7-22,8in (55cm-58cm)

L/XL 23,2-24in (59-61cm)

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser