Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Spejdersoldathjelm V29, LEGO® Star Wars ™ (75305)
Spejdersoldathjelm V29, LEGO® Star Wars ™ (75305)
Spejdersoldathjelm V29, LEGO® Star Wars ™ (75305)

1 / 3

Spejdersoldathjelm V29, LEGO® Star Wars ™ (75305)

(15 anmeldelser)
499 kr.
Væk minder om spændende Star Wars scener, når du bygger og udstiller denne imponerende LEGO® klodsversion af en Spejdersoldathjelm. Nyd noget kvalitetstid med fokus på den udfordrende byggeproces, og klik stress og jag væk, mens du genskaber hver ene
Læs mere
Væk minder om spændende Star Wars scener, når du bygger og udstiller denne imponerende LEGO® klodsversion af en Spejdersoldathjelm. Nyd noget kvalitetstid med fokus på den udfordrende byggeproces, og klik stress og jag væk, mens du genskaber hver eneste autentiske detalje i LEGO stil. Denne kompakte byg selv-model gør et omgående indtryk og vil være genial som udsmykning på kontoret eller som udstillingsgenstand derhjemme.

Test dine byggefærdigheder, og genskab minder om episke Star Wars scener, mens du bygger den flotte Spejdersoldathjelm (75305). Dette komplekse LEGO® Star Wars byggesæt er en sjov og kreativ måde at slappe af på, og hver eneste kontur og detalje på hjelmen er smukt gengivet med LEGO klodser.Byg og udstilDette Star Wars samlerobjekt har en stand med navneskilt, som fuldender en iøjnefaldende udstillingsgenstand til hjemmet eller kontoret. Se også den anden LEGO Star Wars bygge- og udstillingshjelm, der er ny i maj 2021: Darth Vaders hjelm (75304).En galakse af gaverDette sæt af højeste kvalitet er en del af en spændende samling af LEGO Star Wars byggesæt til voksne og vil være en fantastisk gave til dig selv, en Star Wars fan, en erfaren LEGO bygger eller enhver voksen, der nyder en praktisk DIY-udfordring.
Alder: 18

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .