Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

  • 11

    %

Smart Balance Original Hoverboard, Regular Abstract, 6.5 tommer, Dual Motors 36V, 700Wat, Bluetooth-hojttalere,  LED-lys
Smart Balance Original Hoverboard, Regular Abstract, 6.5 tommer, Dual Motors 36V, 700Wat, Bluetooth-hojttalere,  LED-lys
Smart Balance Original Hoverboard, Regular Abstract, 6.5 tommer, Dual Motors 36V, 700Wat, Bluetooth-hojttalere,  LED-lys
Smart Balance Original Hoverboard, Regular Abstract, 6.5 tommer, Dual Motors 36V, 700Wat, Bluetooth-hojttalere,  LED-lys

1 / 4

Smart Balance Original Hoverboard, Regular Abstract, 6.5 tommer, Dual Motors 36V, 700Wat, Bluetooth-hojttalere, LED-lys

1.131 kr.

-11%

1.275 kr.
Smart Balance Original Hoverboard, Regular Abstract, 6.5 tommer, Dual Motors 36V, 700Wat, Bluetooth-hojttalere, LED-lys har to motorer, hver på 350W (i alt 700W), og er udstyret med et patenteret selvrensende system for at forlænge produktets leve
Læs mere
Smart Balance Original Hoverboard, Regular Abstract, 6.5 tommer, Dual Motors 36V, 700Wat, Bluetooth-hojttalere, LED-lys har to motorer, hver på 350W (i alt 700W), og er udstyret med et patenteret selvrensende system for at forlænge produktets levetid uden at kræve vedligeholdelse. Begge motorer er børsteløse, hvilket betyder mindre rullestøj, ingen overophedning og stærkt forbedret effektivitet sammenlignet med andre billige hoverboard-motorer, som generelt er improviseret børstede motorer.
Engine Power er også en, der tilbyder en perfekt balance mellem glathed og hurtig respons fra Smart Balance hoverboard til hver kommando givet af brugeren. Dette hoverboard er lydhørt nok til, at kontrollen bliver naturlig HURTIG, og det tager i gennemsnit omkring 10-20 minutter at mestre evnen til at køre sikkert.

Hjulstørrelse:
ALMINDELIGE SMART BALANCE HOVERBOARDS: 6,5' ikke-pneumatiske hjul.
TRANSFORMERE 6,5 SMART BALANCE HOVERBOARDS: 6,5 TOMME ikke-pneumatiske hjul.

TRANSFORMERE 8 SMART BALANCE HOVERBOARDS: 8 TOMME ikke-pneumatiske hjul.

HUMMER 8,5 SMART BALANCE HOVERBOARDS: 8,5 TOMME ikke-pneumatiske hjul.

OFF-ROAD 10 SMART BALANCE HOVERBOARDS: 10 TOMME LUFTFULDE hjul til både ON-ROAD og OFF-ROAD sjov (sand, grus, græs, tør jord og andet tørt, ujævnt terræn).


Smart Balance Original Hoverboard, Regular Abstract, 6.5 tommer, Dual Motors 36V, 700Wat, Bluetooth-hojttalere, LED-lys har mulighed for at vippe op til 45 grader, og motorens system har dermed mere accelerationskraft afhængig af hældningsvinklen. Med dette hoverboard vil du klatre flere skråninger, hurtigere, med mindre strømforbrug end andre hoverboards du finder på markedet i Europa.
Generelt var hoverboards designet til vandrette ture, men med Smart Balance Hoverboard vil skråninger ikke længere være et problem. Du kan klatre (afhængigt af løbefladens vægt og greb) skråninger på op til 15 grader uden at opleve et fald i hastigheden, så du altid kan stole på dit Hoverboard.
Hold dig på sporet, og stop ikke! Klatre op ad skråninger på dit hoverboard, når andre klatrer på skråninger med dit hoverboard i dine arme!

Smart Balance Original Hoverboard, Regular Abstract, 6.5 tommer, Dual Motors 36V, 700Wat, Bluetooth-hojttalere, LED-lys har evnen til produktivt at understøtte en maksimal vægt på 90 kg på grund af metalsystemet i hjulmodstandsstrukturen. Ved sådanne vægte vil andre hoverboards med billige plasthjul udvikle deformationer af modstandsstrukturen, deformationer, der på meget kort tid fører til tab af maksimale kapaciteter eller endda til et pludseligt stop af hoverboardet, et fænomen, der bringer brugerens sikkerhed i fare.
Tag vores ord for det, du vil ikke sidde for længe på et hoverboard med plastikhjul eller andre billige materialer.

Vi har udstyret Smart Balance Original Hoverboard, Regular Abstract, 6.5 tommer, Dual Motors 36V, 700Wat, Bluetooth-hojttalere, LED-lys med ikke-pneumatiske hjul (Regular, Transformers, Hummer), så du kan nyde den mest afbalancerede on-road-tur uden risiko for at lide en fladt dæk, og derfor spilder tiden med at hoverboardet skal igennem service. *Off-Road Smart Balance hoverboards er udstyret med pneumatiske hjul for at tillade OFF-ROAD brug.

Med Smart Balance-opladeren forbliver dit hoverboard ikke inaktivt længe. Afhængigt af opladningskilden tager det mellem 80 og 120 minutter for en opladning på 10 % til 80 %, så du kan køre mere og se dit hoverboard oplade mindre.
I slutningen af dagen anbefaler vi at lade dit hoverboard fuldt op i op til 150 minutter, afhængigt af opladningskilden. For den længste batterilevetid anbefaler vi en afladning + fuld opladning en gang om måneden i løbet af sæsonen.
Vi anbefaler også mindst en fuld opladning hver 3. måned uden for sæsonen.

Vi har udstyret Smart Balance Original Hoverboard, Regular Abstract, 6.5 tommer, Dual Motors 36V, 700Wat, Bluetooth-hojttalere, LED-lys med et dobbelt 4000MAH eller 4AH batteri. 2 x 10 18650 celler i serie vil drive dit hoverboard og give dig op til dobbelt så lang køretid som andre hoverboards på markedet i Europa. Så du stadig kan køre på dit foretrukne hoverboard, mens andre skal stoppe for at lade op.
Smart Balance anbefaler ikke at køre på Hoverboard, mens du lytter til musik på hovedtelefoner. I stedet har vi udstyret Smart Balance Original Hoverboard, Regular Abstract, 6.5 tommer, Dual Motors 36V, 700Wat, Bluetooth-hojttalere, LED-lys med Bluetooth-højttalere, så flyt din musik fra din telefon til dit Hoverboard, og vær i centrum for opmærksomheden, uanset hvor du går.


Hvem siger, at natture er farlige? Med Smart Balance Hoverboard, Regular Dakota, 6,5 tommer hjul, Bluetooth, Autobalans, Led Lights, 700W, Samsung Cell Battery, er sjovt det samme dag og nat.
Vi har udstyret produktet med klare og klare LED-lys, så du vil være i centrum for opmærksomheden, især om natten. Du vil også være et svært mål at gå glip af, hvilket vil holde dig sikker hele natten, takket være Ambient LED-lysene.

Vi anbefaler IKKE at bruge hoverboardet i regnvejr. På grund af de bevægelige samlinger er intet hoverboard VANDTÆT. I stedet har Smart Balance Original Hoverboard, Regular Abstract, 6.5 tommer, Dual Motors 36V, 700Wat, Bluetooth-hojttalere, LED-lys et IPV54 isoleringscertifikat, hvilket betyder, at indersiden af dit hoverboard er fri for granulært støv og restpartikler.

Du kan separat købe en af de tre Hoverseat/Hoverkart/Seat muligheder for Smart Balance Hoverboard for at forvandle dit foretrukne Hoverboard til en Go-Kart med dedikerede kontrolhåndtag.

Simple Hoverseat - et startniveau Hoverseat, som vil lære dig, hvordan du styrer det med joystickets på få minutter og får mest muligt ud af disse verdensdrejninger. Advarsel, kun til brug på vej!
Hoverseat med svamp - Hoverseat bliver mere behageligt med lag af svamp fastgjort til sæde, ryg og håndtag. Kommer i et attraktivt og stilrent farveskema: Sort og hvid med røde motiver på sæde og håndtag. Advarsel, kun til brug på vej!
Hoverseat med affjedring - Dette er et avanceret Hoverseat, der er i stand til at køre ved maksimale hastigheder med minimal belastning af både brugeren og hoverboardet, takket være de dobbelte ophæng, som giver en imponerende statur. Fås i 4 farver: Sort, Rød, Blå og Pink. Bemærk, den kan bruges både på vej og terræn (grus og tørt ujævnt terræn).

Du kan også finde Hoverboard + Hoverkart promo-pakken til enhver model på lager. Gå efter et bundt, hvis du ønsker begge produkter, og du får en ekstra rabat i forhold til at købe produkterne separat.

Identifikation

EAN 6426601000333
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser