Tilbage til toppen
Træ- og metalslælder med ryglæn til børn

1 / 1

Træ- og metalslælder med ryglæn til børn

797 kr.
Rødt træ og metal slæder. Det er tid til at starte vintersportssæsonen. Sidste vinter spekulerede mange af jer på, hvor I skulle købe en slæde. Vejret var gunstigt for vintergalskaben, og producenterne holdt ikke trit med produktionen af nye slæder
Læs mere

Rødt træ og metal slæder.

Det er tid til at starte vintersportssæsonen. Sidste vinter spekulerede mange af jer på, hvor I skulle købe en slæde. Vejret var gunstigt for vintergalskaben, og producenterne holdt ikke trit med produktionen af nye slæder. I år kan du købe slæder med os, selv i andre farver.


Hvilke slæder er bedst?


Først og fremmest dem, der vil være modstandsdygtige og have god glide. Træ og metal slæder fra vores tilbud har pulverlakeret stål slæder, takket være, at de kører problemfrit. Derudover er en slæde med metalrest behageligt. Vores slæder har et aftageligt pandebånd, så du kan tilpasse dem, så de passer til dit barns behov. Fjerner dig på få sekunder. Du kan nemt tage det af, og du får en slæde uden støtte. Korrekt profilerede co-drivere får dem til at glide glat på sneen.


Slæderne er udstyret med glatte metalelementer, der sikrer komfort og sikkerhed. Solidt design og korrekt pleje af udstyret vil gøre det muligt at bruge slæden i mange år. Slæder er også en god idé til en julemand eller julegave. En sådan gave kan helt sikkert gøre dit barn lykkeligt, men mange voksne ville elske at bruge dem. Slæden har også en ekstra trækrem.


Vores slæder er velegnede til både børn og voksne. Den maksimale belastningskapacitet er 80 kg. Du bør ikke hoppe på sædet, det er også dårligt at stå på det. Sørg for at tage vare på din egen sikkerhed og sikkerheden for folk i nærheden, når du bruger slæden.


Længde: 91 cm

Bredde: 39 cm

Højde: 20 cm

Sædemål: 54 cm x 22 cm

Levering inden for 24 timer


0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser