Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Tegneplade Light Up med Sensor

1 / 1

Tegneplade Light Up med Sensor

799 kr.
Kender du en minikunstner, der fylder år? Giv i så fald ham eller hende en lysende tegneplade (i dobbelt forstand) - så bliver du garanteret yndlingsgæsten til fødselsdagsfesten! Udover selve pladen indgår der også selvlysende penne og en fjernbetjen
Læs mere
Kender du en minikunstner, der fylder år? Giv i så fald ham eller hende en lysende tegneplade (i dobbelt forstand) - så bliver du garanteret yndlingsgæsten til fødselsdagsfesten! Udover selve pladen indgår der også selvlysende penne og en fjernbetjening, der gør, at pladen kan lyse i forskellige farver og effektfulde lystilstande. Kunstværkerne som i forvejen er fantastiske bliver dermed magiske!

Her får du en stor tegneplade, der kan lyse i 16 farver og 4 lystilstande! Derudover medfølger der 8 selvlysende penne, som man kan tegne på pladen med, samt en mikrofiberklud, der kan bruges til at viske alt ud igen. Der indgår også en brugsanvisning på engelsk.

  • Mål på tegnepladen: Ca. 60 x 40 x 10 cm
  • Der medfølger: 8 penne, kæde til ophængning, fjernbetjening, mikrofiberklud, adapter, batteripod, USB og brugsanvisning.

Identifikation

EAN 5060622244515
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser