Tilbage til toppen
Dagens deals

Se alle produkter

Nedtællingskalender Legetøj til piger Drenge Børn Voksne Fidget legetøj Adventskalender for børn - To
Nedtællingskalender Legetøj til piger Drenge Børn Voksne Fidget legetøj Adventskalender for børn - To

1 / 2

Nedtællingskalender Legetøj til piger Drenge Børn Voksne Fidget legetøj Adventskalender for børn - To

381,25 kr.
Vi kan ikke love levering før jul eller 23. december. 【Sikkert og holdbart materiale】 Adventskalenderlegetøjet er lavet af plastik af høj kvalitet, det er ikke-giftigt. Velegnet til voksne og børn over 3 år. 【Fidget adventskalender】 Nedtællingen t
Læs mere
Vi kan ikke love levering før jul eller 23. december.

【Sikkert og holdbart materiale】 Adventskalenderlegetøjet er lavet af plastik af høj kvalitet, det er ikke-giftigt. Velegnet til voksne og børn over 3 år.
【Fidget adventskalender】 Nedtællingen til jul er en spændende tid for børn. En måde at vise kalenderen på er at øge ferieforventningerne. Det nye kalenderlegetøj gemmer på mange overraskelser.
【Angst og stresslindring】 Hold dine børn væk fra elektroniske produkter. Dette legetøj kan reducere stress, fremme blodcirkulationen i hænderne og træne tal og tællefærdigheder med dine børn!
【Sjov fidget-boks til børn】 Unik juleadventskalender; Ud over sjove spil og praktiske aktiviteter vil børn også vente til jul i hele december for at udforske og dyrke deres tålmodighed og kreativitet.
【Overraskelsesgave og belønninger】 Legetøjets adventskalender er en sjov måde for børn at tælle ned dagene før jul og få nogle overraskelser hver dag. Den ideelle julegave til børn fra 3 år og opefter.
Bemærk:
Dette produkt har et eller flere overraskelseslegetøj (blind boks). Legetøj i æsken kan være lidt anderledes end dem på billederne, men vi har nøje valgt at overraske dine kære.

I tilfælde af fejl, manglende dele eller andre forespørgsler bedes du kontakte os inden for 14 kalenderdage. Vi vil ikke være i stand til at håndtere returneringer eller refusioner efter det.


Kundetilfredshed er vores hovedfokus, og vi vil gøre vores bedste for at give dig 100 % respons i tilfælde af produktfejl, forsinket levering og manglende opfyldelse af forventningerne. Vi sender eller refunderer produktet igen, hvis vi fandt, at din sag er gyldig, ved at give os en video af produktet, der tydeligt viser defekten eller ikke matcher som beskrevet.

Identifikation

EAN 2000000043340
Producentens artikelnummer FT21-CH146-02
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser