Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

LEGO Technic Stuntshowbil og motorcykel

1 / 1

LEGO Technic Stuntshowbil og motorcykel

(5 anmeldelser)
459 kr.
En actionfyldt byggeudfordring med motorcykel, legetøjs-pickup og anhænger. Og til ekstra dristige eventyr – en flammende ring af ild! Med den brugervenlige pull-back-styring kan motorcykelfans skabe heroiske stunts, når de sender deres stuntmotorcyk
Læs mere
En actionfyldt byggeudfordring med motorcykel, legetøjs-pickup og anhænger. Og til ekstra dristige eventyr – en flammende ring af ild! Med den brugervenlige pull-back-styring kan motorcykelfans skabe heroiske stunts, når de sender deres stuntmotorcykel svævende mod flammerne. Lastbilen har topstyring, døre, der kan åbnes, og seje klistermærker til at fyre op under børns fantasi. Motorcyklen har kraftige dæk og endnu flere klistermærkedetaljer.

2 i 1-model til hæsblæsende arena-eventyr
Dette byggesæt er fyldt med spændende detaljer, der kan holde byggere og motorcykelfans travlt beskæftiget. Den aftagelige trailer kan forvandles til en legetøjsrampe for at sende motorcyklen op i luften. Så når du har udført seje stunts, kan du transportere motorcyklen på anhængeren, klar til den næste hårrejsende event. Eller hvis du har brug for en ny udfordring, kan du ombygge modellen til et sejt sæt med en bilshow-bil.

Lær nye færdigheder med LEGO Technic byggelegetøj
LEGO byggere kan opdage grundprincipperne i kraft og bevægelse med LEGO Technic sættet Stuntshowbil og motorcykel (42106). Ideelt til LEGO fans eller andre, der er på udkig efter en sej byggeudfordring.

LEGO Technic Stuntshowbil og motorcykel
Produkttype: Byggesæt, Anbefalet køn: Dreng/Pige, Anbefalet alder (min.): 8 År, Antal enheder: 610 stk
Pakkevægt: 887 g