Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

LEGO® Technic App-styret Top Gear-rallybil 42109

Til kassen

Se også

LEGO® Technic App-styret Top Gear-rallybil 42109

(0)
Skrive en anmeldelse

Black Friday

LEGO® Technic App-styret Top Gear-rallybil 42109
LEGO® Technic App-styret Top Gear-rallybil 42109
LEGO® Technic App-styret Top Gear-rallybil 42109
886 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

 • Forventet leveringstid
  3-5 Arbejdsdage
 • Sælges og sendes af CDON

Indgår i kampagnen:

Black Friday

Med skarpt fokus sætter du dig bag rattet. Intet andet betyder noget end hastigheden! Tag styringen over denne seje LEGO® Technic Top Gear-rallybil, og gør dig klar til dit livs køretur! Du styrer den ved hjælp af appen LEGO Technic CONTROL+, og du vil opdage et væld af smarte funktioner, bl.a. realistiske lyde og feedback i realtid. Gennemfør udfordringer, optjen belønninger, og få adgang til inspirerende Top Gear-indhold.

 • Lad fans af racerbiler prøve en køreudfordring med LEGO® Technic App-styret Top Gear-rallybil (42109). Den styres via en smartenhed med 3 skærme. Gå til LEGO.dk/devicecheck for at se kompatible enheder. 
 • Denne legetøjs-rallybilmodel styres via appen LEGO® Technic CONTROL+ og drives af en avanceret smarthub med 1 XL-motor og 1 L-motor, hvilket giver en mere fordybende oplevelse og autentiske bevægelser. 
 • Byg bilen. Download appen. Gør dig klar til action. Med multifunktionskontrollen kan brugeren køre fremad, bakke, styre, accelerere, bremse, afspille lydeffekter og få feedback i realtid! 
 • Er du på udkig efter Top Gear-gaver eller LEGO® gaver? Racerfans fra 9 år vil elske dette legetøjsbyggesæt. Der er sikkert også en hel del voksne Top Gear-fans, der ville elske en tur med dette motorsportsikon! 
 • Denne motoriserede legetøjsbil er over 26 cm lang, 10 cm høj og 14 cm bred og har dermed den perfekte størrelse til kørsel eller til fremvisning. Bemærk: Dette sæt er ikke kompatibelt med LEGO® Power Functions-systemer. 
 • Skal der bruges batterier? Byggeriet kan starte uden batterier, men for at få det fulde udbytte af kraften i den digitale leg med app-styringen, skal du bruge 6 x AA 1,5-volts batterier. 
 • Top Gear-fans lever livet i høj fart. Så her er godt nyt! Det er superhurtigt at komme i gang med dette app-styrede legetøj, da der medfølger en nem og fuld vejledning i æsken. 
 • Opdag en spændende verden af teknisk legetøj til børn og voksne med LEGO® Technic. Med seje køretøjsdesigns og fantastiske funktioner er der sjov i disse legetøjsbyggesæt, længe efter at modellen er bygget. 
 • LEGO® modellegetøj overholder de højeste branchestandarder, hvilket sikrer, at hvert eneste byggesæt er af ensartet kvalitet og indeholder elementer, der er nemme at sætte sammen hver gang. 
 • LEGO® Technic plastmodelsæt testes grundigt for at sikre, at hver og en af disse unikke stykker legetøj overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.