Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

LEGO Super Mario Kødædende planterutsjebane – udvidelsessæt

1 / 1

LEGO Super Mario Kødædende planterutsjebane – udvidelsessæt

(9 anmeldelser)
269 kr.
Fans kan føje en udfordring med kødædende planterutsjebane til deres LEGO Super Mario univers og øve sig i at indsamle mønter med dette sjove udvidelsessæt (71365). Dette samler-legetøjssæt har en platform på skinner placeret på en vippe med kødædend
Læs mere
Fans kan føje en udfordring med kødædende planterutsjebane til deres LEGO Super Mario univers og øve sig i at indsamle mønter med dette sjove udvidelsessæt (71365). Dette samler-legetøjssæt har en platform på skinner placeret på en vippe med kødædende planter i begge ender, en tidsblok til at optjene ekstra tid på banen til LEGO Mario (figuren medfølger ikke) samt figurer af goomba og koopa troopa, som skal besejres. Dette byggelegetøj er en fremragende gave til børn og er nemt at kombinere med Eventyr med Mario – startbane (71360), som indeholder LEGO Mario figuren og kan ombygges for at få nye muligheder for gameplay.

Gratis app
Den gratis app LEGO Super Mario omfatter Instructions PLUS-vejledning som hjælp til at bygge dette modul, samt forslag til kreative måder at bygge og spille på, og er en sikker platform til at dele idéer med andre fans.

Ubegrænset kreativ leg
LEGO Super Mario sæt bringer en af familiens yndlingsfigurer ind i den virkelige verden. Byggelegetøjet med startbane, udvidelsessættene og powerpakkerne giver fans mulighed for at bygge deres egne unikke baner.

LEGO Super Mario Kødædende planterutsjebane – udvidelsessæt
Produkttype: Byggesæt, Anbefalet køn: Dreng/Pige, Anbefalet alder (min.): 7 År, Antal enheder: 217 stk
Pakkevægt: 280 g