Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

LEGO Super Mario Bowsers slot – bosskamp – udvidelsessæt

1 / 1

LEGO Super Mario Bowsers slot – bosskamp – udvidelsessæt

(31 anmeldelser)
899 kr.
Spillere vil elske vippe-, ryste- og balance-udfordringerne i dette Bowsers slot – bosskamp – udvidelsessæt (71369). Dette slots-legetøjssæt vil være en genial gave til børn og tilføjelse til LEGO Super Mario startbanen (71360). Det indeholder tårne
Læs mere
Spillere vil elske vippe-, ryste- og balance-udfordringerne i dette Bowsers slot – bosskamp – udvidelsessæt (71369). Dette slots-legetøjssæt vil være en genial gave til børn og tilføjelse til LEGO Super Mario startbanen (71360). Det indeholder tårne med roterende og rystende platforme, vippeelementer, der kan hæve Bowsers arme og give adgang til ?-blokken og tidsblokken, en rystende bro samt figurer af Bowser, Boo, Dry Bones-skelet og lavaboble.

Supersjov app
I den gratis LEGO Super Mario app findes intuitiv Instructions PLUS-vejledning med seje visningsværktøjer, der gør det endnu sjovere at bygge dette sæt. Appen indeholder også tips om kreative måder at ombygge og lege på og udgør en sikker platform, hvor fans kan dele idéer.

Ubegrænset gameplay
De samler-egnede LEGO Super Mario sæt bringer en af familiens yndlingsfigurer ind i den virkelige verden og er fantastiske til gruppekonkurrencer eller spil på egen hånd. De modulopbyggede startbane- og udvidelsessæt samt powerpakkerne giver fans mulighed for at skabe deres egne baner og opleve timevis af kreativt sjov.

LEGO Super Mario Bowsers slot – bosskamp – udvidelsessæt
Produkttype: Byggesæt, Anbefalet køn: Dreng/Pige, Anbefalet alder (min.): 8 År, Antal enheder: 1010 stk
Pakkevægt: 1,38 kg