Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

LEGO Star Wars Pansret angrebsfartøj (AAT)

1 / 1

LEGO Star Wars Pansret angrebsfartøj (AAT)

(76 anmeldelser)
395 kr.
Børn kan nyde timevis af episk kampaction med LEGO byggesættet Pansret angrebsfartøj (AAT) (75283) fra Star Wars: The Clone Wars. AAT'en har masser af realistiske detaljer, der kan inspirere til sjov og kreativ leg, bl.a. luger, der kan åbnes og har
Læs mere
Børn kan nyde timevis af episk kampaction med LEGO byggesættet Pansret angrebsfartøj (AAT) (75283) fra Star Wars: The Clone Wars. AAT'en har masser af realistiske detaljer, der kan inspirere til sjov og kreativ leg, bl.a. luger, der kan åbnes og har plads indeni til kampdroiderne, LEGO minifigurer, 2 fjederbetjente skydere og et drejeligt tårn med en kanon, der kan bevæges op og ned.

501. legion mod kampdroider!
Dette actionfyldte sæt indeholder 2 LEGO Star Wars minifigurer – Ahsoka Tano og Ahsokas klonsoldat – LEGO figurer af AAT-fører-kampdroide og kampdroide samt forskellige våben til at inspirere til rolleleg. Dette legetøjsbyggesæt er en fremragende gaveidé, der vil udvide enhver fans LEGO Star Wars samling, og det er fantastisk til selvstændig eller fælles leg.

Star Wars action i LEGO stil!
LEGO Koncernen har skabt klodsbyggede versioner af ikoniske Star Wars stjernejagere, fartøjer, steder og figurer siden 1999. Det er blevet et enormt populært tema med et fantastisk udvalg af sæt til at begejstre fans i alle aldre.

LEGO Star Wars Pansret angrebsfartøj (AAT)
Produkttype: Byggesæt, Anbefalet køn: Dreng/Pige, Anbefalet alder (min.): 7 År, Antal enheder: 286 stk
Pakkevægt: 446 g