Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

LEGO Speed Champions Nissan GT-R NISMO

1 / 1

LEGO Speed Champions Nissan GT-R NISMO

(49 anmeldelser)
219 kr.
Nissan GT-R NISMO (76896) er populær i hele verden og har rekorden for det hurtigste "drift". Nu kan fans i alle aldre bygge deres helt egen legetøjsmodelbil med LEGO byggeklodser – den ideelle LEGO gave til dem, der elsker at bygge seje kopier. Vis
Læs mere
Nissan GT-R NISMO (76896) er populær i hele verden og har rekorden for det hurtigste "drift". Nu kan fans i alle aldre bygge deres helt egen legetøjsmodelbil med LEGO byggeklodser – den ideelle LEGO gave til dem, der elsker at bygge seje kopier. Vis Nissan GT-R frem, eller giv andre biler en racerløbsudfordring!

Bliv ejer af din helt egen Nissan GT-R NISMO legetøjsbil
Racerkørere og -fans har elsket Nissan GT-R i et halvt århundrede og kan nu bygge en LEGO kopi af den legendariske GT-R NISMO. Denne legetøjsmodelbil har nogle af de samme realistiske detaljer, som også ses på den virkelige model. Legetøjssættet indeholder også en minifigur af en kører i Nissan-racerdragt, som du kan sætte bag rattet for at få spændende racerløbsaction.

Racerlegetøj til at brillere på racerbanen!
LEGO Speed Champions modellerne, der er nye i januar 2020, er 25 % større og mere realistiske end nogensinde. De giver bilfans mulighed for at bygge miniudgaver af verdens mest berømte biler og vise dem frem eller bruge dem til at finde på spændende racerhistorier.

LEGO Speed Champions Nissan GT-R NISMO
Produkttype: Byggesæt, Anbefalet køn: Dreng/Pige, Anbefalet alder (min.): 7 År, Materiale: Plast, Antal enheder: 299 stk
Pakkevægt: 336 g