Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

LEGO Friends Venskabsbus

1 / 1

LEGO Friends Venskabsbus

(8 anmeldelser)
669 kr.
Hvad får man, når man blander en gammel London-bus med et dukkehus og et strejf af Friends magi? Den smarte LEGO Friends Venskabsbus (41395). Inspirer børn med rejselyst til at udforske nye horisonter. Der er plads inde i denne legetøjsbus til alle d
Læs mere
Hvad får man, når man blander en gammel London-bus med et dukkehus og et strejf af Friends magi? Den smarte LEGO Friends Venskabsbus (41395). Inspirer børn med rejselyst til at udforske nye horisonter. Der er plads inde i denne legetøjsbus til alle deres ting (bl.a. tennisketsjere og et net!) samt deres allervigtigste rejseartikler – deres bedste venner!

Udforsk en verden af muligheder
Med dette detaljerige legetøj kan børn udforske alle elementer af en spændende køretur – fra reparation og tilpasning af køretøjet til stjernekiggeri og observation af dyreliv – og suse ned ad rutsjebanen eller slappe af i poolen.

Adgang til alle områder
Dette er et fantastisk sæt til børn, der elsker dukkehuse, miniaturetilbehør og kreativ leg. Det øverste dæk er let at skubbe tilbage, så der bliver nem adgang til de seje beboelsesområder nedenunder. Leder du efter den bedste gave til en lille mekaniker, der gerne vil udvide sin samling af fantastiske køretøjer? Så behøver du ikke lede længere! Lad små byggere udforske LEGO Heartlake på deres livs køretur.

LEGO Friends Venskabsbus
Produkttype: Byggesæt, Anbefalet køn: Dreng/Pige, Anbefalet alder (min.): 8 År, Antal enheder: 778 stk
Pakkevægt: 1,5 kg