Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

LEGO Friends Panda-jungletræhus

1 / 1

LEGO Friends Panda-jungletræhus

(14 anmeldelser)
269 kr.
Lad dit barn drage ud på eventyr med vilde dyr og lege, at de reddede pandaer skal plejes, med LEGO Friends legesættet Panda-jungletræhus (41422). Leder du efter det bedste legetøj til at holde dyreglade børn fra 7 år underholdt i timevis? Så har du
Læs mere
Lad dit barn drage ud på eventyr med vilde dyr og lege, at de reddede pandaer skal plejes, med LEGO Friends legesættet Panda-jungletræhus (41422). Leder du efter det bedste legetøj til at holde dyreglade børn fra 7 år underholdt i timevis? Så har du fundet det med denne træhuslegeplads, der er komplet med klatrestativ og en sej rutsjebane. LEGO Friends er stolte over at støtte National Geographic Explorers' arbejde.

I fodsporene på deres bedste venner
Bring den populære LEGO Friends tv-serie ind på børns værelser, når små bygherrer genopfører scener fra deres yndlingsshow. Alle de søde sæt med dyreredning hjælper børn med at fordybe sig i spændende kreativ leg, hvor de kan opfinde deres egne historier. Denne dyrelegesæt fra junglen inspirerer børn til at lære at passe på dyr og miljøet.

Gør byggeprocessen endnu sjovere
Download appen LEGO Byggevejledninger, og få adgang til Instructions PLUS, som giver børn mulighed for at dreje, zoome ind på og visualisere deres model, før den overhovedet er bygget!

LEGO Friends Panda-jungletræhus
Produkttype: Byggesæt, Anbefalet køn: Dreng/Pige, Anbefalet alder (min.): 7 År, Antal enheder: 265 stk
Pakkevægt: 489 g