Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

LEGO Disney Princess Raya og hjertepaladset

1 / 1

LEGO Disney Princess Raya og hjertepaladset

(3 anmeldelser)
769 kr.
Der venter nye eventyr forude for Disney-fans med LEGO ǀ Disney sættet Raya og hjertepaladset (43181). Det indeholder trykt byggevejledning og digital Instructions PLUS! Med den guidede byggeproces i appen LEGO Byggevejledninger vil selv yngre bygger
Læs mere
Der venter nye eventyr forude for Disney-fans med LEGO ǀ Disney sættet Raya og hjertepaladset (43181). Det indeholder trykt byggevejledning og digital Instructions PLUS! Med den guidede byggeproces i appen LEGO Byggevejledninger vil selv yngre byggere føle sig som rigtige mesterbyggere ... Fantastisk!

Iøjnefalende byggedetaljer
Det bygbare palads har 6 forskellige rum at udforske, bl.a. et tronrum, skatterum og et skjult rum bag en drejelig væg. De 2 sidetårne kan åbnes og har plads til Rayas og Namaaris våben. Det midterste tårn kan åbne og afslører et soveværelse med portrætter af Rayas venner.

Spændende eventyr
Børn kan dykke ned i legen med 2 minidukkefigurer fra Disney-filmen Raya og den sidste drage – Raya og Namaari – samt LEGO figurer af Tuk Tuk og Namaaris serlot. Sættet er en unik gave til enhver anledning og kan kombineres med LEGO ǀ Disney sættet Raya og dragen Sisu (43184) for at skabe det ultimative byg selv-legetøjssæt til sjov rolleleg.

LEGO Disney Princess Raya og hjertepaladset
Produkttype: Byggesæt, Anbefalet køn: Dreng/Pige, Anbefalet alder (min.): 7 År, Materiale: Plast, Antal enheder: 610 stk
Pakkevægt: 1,05 kg

Lignende produkter