Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

LEGO Creator Ilddrage

1 / 1

LEGO Creator Ilddrage

(7 anmeldelser)
279 kr.
Fyr op under børns kærlighed til fantastiske væsner og deres kreativitet med LEGO Creator 3 i 1-sættet Ilddrage (31102). Børn elsker at lege med dette frygtindgydende, ildspyende dragelegetøj med justerbart hoved, kæbe, ben, hale, vinger og kløer, sa
Læs mere
Fyr op under børns kærlighed til fantastiske væsner og deres kreativitet med LEGO Creator 3 i 1-sættet Ilddrage (31102). Børn elsker at lege med dette frygtindgydende, ildspyende dragelegetøj med justerbart hoved, kæbe, ben, hale, vinger og kløer, samt en skattekiste, der kan åbnes og indeholder forskellige elementer.

Frihed til at bygge og lege
Børn får fornøjelsen og glæden ved 3 forskellige bygge- og legeoplevelser i 1 med dette LEGO Creator 3 i 1-sæt. De kan bygge en ilddrage og derefter ombygge den til en sabeltiger med justerbare lemmer, hoved og kæbe, en skorpion med justerbare ben og kløer, eller de kan finde på noget helt nyt. Dette byggelegetøj inspirerer til fantasifuld leg og er en fremragende gave til enhver anledning til børn.

Velkendte modeller baseret på fantasy og virkelighed
LEGO Creator 3 i 1-sæt er legetøj til børn, der er vidunderligt detaljeret, rammer forskellige interesseområder og inspirerer til fantasifuld leg. Modellerne omfatter uendelige bygge- og legemuligheder og stimulerer samtidig kreativiteten hos børn i alle aldre.

LEGO Creator Ilddrage
Produkttype: Byggesæt, Anbefalet køn: Dreng/Pige, Anbefalet alder (min.): 7 År, Antal enheder: 234 stk
Pakkevægt: 355 g