Tilbage til toppen
Dagens deals

Se alle produkter

LEGO 10278 Politistation

1 / 1

LEGO 10278 Politistation

(149 anmeldelser)
2.203 kr.
LEGO 10278 Politistation

Identifikation

EAN 5702016913729
Producentens artikelnummer S_10278-1_N_S_0
A

Anne

for 2 år siden

Det var et sjovt byggeri og med interessante byggeteknikker: sideværts og en smart måde at lave trapper på. Hvorfor er der ikke nogen, der har tænkt på det noget før? Men der er også ting, der ikke er så godt lavet. Det virker som om man har forsøgt at sætte sig mellem to stole her. På den ene side er sættet beregnet på de voksne fans: den sorte æske og byggevejledningen. På den anden side har man forsøgt at putte lege-elementer ind i sættet, med det resultat, at der er indgået nogle kompromisser, som man ikke er sluppet så heldigt fra. Punkt 1: jeg kan ikke lide den skrappe lilla farve - det er for meget 'Lego Friends'. Punkt to: fordi man har villet putte lege-elementer ind, så er de to sidebygninger i den grad 'klemte'. Jeg ville hellere have haft en donut-butik med en lejlighed over, hvor man faktisk kunne komme rundt. At skulle komme op i lejligheden via en stige er altså ikke ret smart. Punkt 3. Det sammen kan sige om-avis kiosken. Den er for klemt. Når det er sagt, så er resten af politistationen et sjovt byggeri, selv om jeg ikke helt forstår baggrunden for at væggene slutter 3/4 oppe?

Ja, jeg rekommenderer det her produkt

L

Lasse

for 2 år siden

en fin politistation, men mon ikke politibetjentene bliver lidt trætte af at skulle løbe rundt i byen, når der var mulighed for at bygge dem en bil, som der var det i dineren, i værkstedet og på brandstationen? det er for dårligt at den mangler. Ellers ok byg med fine detaljer.

Ja, jeg rekommenderer det her produkt

r

rebeliaGamer

for 2 år siden

Truly amazing set, i had a blast for the whole building process and now, when it is finally ready I cannot stop looking at it. This set has a lot of cool details, spots for minifigures and hidden features. It also comes with a lot of extra parts and 5 minifugures. Just go and buy it, this is one of the best lego buildings available.

Ja, jeg rekommenderer det her produkt

o

oggie381

for 7 måneder siden

Not only is it a great build but has many great stories contained within. How appropriate the doughnut shop and the story under the prison

Ja, jeg rekommenderer det her produkt

D

DefiantHorse041

for 8 måneder siden

Looks good and a great addition to the modular building range

Ja, jeg rekommenderer det her produkt