Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Kid's Concept, Barnkammaren, Kiste, Mint

(0)
Skrive en anmeldelse
Kid's Concept, Barnkammaren, Kiste, Mint
Kid's Concept, Barnkammaren, Kiste, Mint
Kid's Concept, Barnkammaren, Kiste, Mint
999 kr.
  • Forventet leveringstid Expressleverance
    2-4 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Lekmer AB

Overvåg prisen på produktet

Hvid og mintfarvet trækiste med stjernemotiv og silhouetten af Barnkammar-symbolet. Praktisk til opbevaring af legetøj og andre ting under låget. Og let at finde frem igen, når man har brug for tingene. Låget er i et smart design, der forhindrer barnet i at få fingrene i klemme.

Den første svenske Barnkammaren-bog udkom for 25 år siden. Bøgerne er blevet solgt i mere end en million eksemplarer og er umådeligt populære med sine fortællinger, digte, sange samt rim og remser. Nu har Kids Concept i samarbejde med Bonnier Carlsen designet en eksklusiv møbelserie samt indretningsprodukter med motiver fra de klassiske Barnkammaren-bøger. Formålet er, at opmuntre børn til at læse og gøre bøger let tilgængelige i børneværelserne. Blandt produkterne kan nævnes sengelinned, tæpper, lamper, træklodser og Pixie-boghylder. Det koordinerede sortiment udgør en fin indretningsdetalje i børneværelset og sammen med bøgerne bliver det en fin dåbs- eller fødselsdagsgave.

Materiale: træ
Mål: 50 x 30 x 40 cm

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.