Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

HY-LAND Projekt 8

1 / 1

HY-LAND Projekt 8

56110 kr.
Projekt 8 med gyngemodul består af tre tårne med klatrevæg, tre tårne med tag, sandkasse, et gyngemodul, stige og en rutsjebane. Legepladsens sikkerhedsområde: 77 m2 Maksimalt antal brugere på én gang: 12 børn Dimensioner: B: 6,8 meter D: 9,2 me
Læs mere

Projekt 8 med gyngemodul består af tre tårne med klatrevæg, tre tårne med tag, sandkasse, et gyngemodul, stige og en rutsjebane.
Legepladsens sikkerhedsområde: 77 m2
Maksimalt antal brugere på én gang: 12 børn

Dimensioner:
B: 6,8 meter D: 9,2 meter

Dimensioner inkl. sikkerhedsområde:
B: 10,3 meter D: 10,8 meter

Derudover indeholder den:
- Samlevejledning
- Logbog
- Møtrikkapper -
Pulverlakerede håndtag
- Skridsikre klatrestene -
Monteringsbeslag til taget
-Skridsikre, pulverlakerede trin
- Beslag til montering af fundamenter
Beslag og tilhørende værktøj
- Bund og net til sandkasse -
Vaterpas
- ID-plade i aluminium
- Bor- og afstandsværktøj -
Monteringsbeslag til rutsjebanen

Kvalitet:
De kraftfulde HY-LAND komponenter og tilbehør opfylder de højeste standarder og testes regelmæssigt for styrke og holdbarhed. Vejrbestandig og galvaniseret. HY-LAND legepladsprojekter kræver minimal vedligeholdelse og er lette at samle. Træet er NTR-A imprægneret fyr, som garanterer lang holdbarhed og leveres i afsavede dimensioner, der er klar til at samles.

Sikkerhed:
HY-LANDs legepladser er omhyggeligt designet til at sikre optimal sikkerhed. Alle HY-LAND legepladsprojekter er typegodkendt af TÜV Rheinland, Tyskland i henhold til den europæiske standard EN 1176 - til brug på offentlige legepladser. For at administrere den obligatoriske, periodiske opfølgning og vedligeholdelse er der tilgængelige logbøger. Alle legepladser skal monteres på en stødabsorberende overflade, der overholder europæisk standard EN 1177. Vi tilbyder fald-fliser, der er godkendt i henhold til EN1177.

Brug:
HY-LAND passer godt til:
- Restauranter
- Hotel
- Mindre skoler
- Mindre daginstitutioner
- Mindre campingpladser

Uanset antallet af børn og det tilgængelige område kan du blandt de forskellige projekter i området finde en passende legeplads fra HY-LAND. Alle projekter leveres med den kraftfulde grønne Hy-Slide (TM) rutsjebane inkl. forankringsbeslag.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme