Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Hund regnfrakke 67955 Grå M (Refurbished A)
Hund regnfrakke 67955 Grå M (Refurbished A)
Hund regnfrakke 67955 Grå M (Refurbished A)

1 / 3

Hund regnfrakke 67955 Grå M (Refurbished A)

324 kr.

-27%

445 kr.
Farve: Grå Størrelse: M Anbefalet brug: Hund Sprog: Alemán, Inglés, Francés REFURBISHED: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger; n
Læs mere
  • Farve: Grå
  • Størrelse: M
  • Anbefalet brug: Hund
  • Sprog: Alemán, Inglés, Francés
REFURBISHED: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger; nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfelt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som:
  • A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand.
  • A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning.
  • B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade.
  • C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.
  • D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

Hvis du tænkter på at forny din garderobe, skal du købe Hund regnfrakke 67955 Grå M (Refurbished A) og andre produkter! Den bedste kvalitet til de bedste priser er nu muligt!
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme