Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

  • 22

    %

HoverCar til Hoverboard

1 / 1

HoverCar til Hoverboard

695 kr.

-22%

895 kr.
Nu kan du forvandle dit airboard eller hoverboard til en super sjov Gokart! Denne robuste HoverCar leveres med et sporty skåleformet "gokart"- sæde med ryglæn. HoverCar kan nemt justeres, så den passer til de fleste brugere og hoverboards. Hvis
Læs mere

Nu kan du forvandle dit airboard eller hoverboard til en super sjov Gokart!


Denne robuste HoverCar leveres med et sporty skåleformet "gokart"- sæde med ryglæn. HoverCar kan nemt justeres, så den passer til de fleste brugere og hoverboards.


Hvis du ejer et hoverboard eller airboard, er HoverCar fra Rull et must! Omdan dit hoverboard fuldstændigt til en helt ny type køretøj, sikkert og til en fantastisk pris. Det er virkelig sjovt at køre rundt som Super Mario i Mariokart!HoverCar er monteret på dit hoverboard med medfølgende stropper. Stropperne kan tilpasses de fleste hoverboards med hjulstørrelse 6-10 tommer. Det er også muligt at justere rammens længde, så den passer til din benlængde.Det bedste er, at hoverkarten også er super nemt at køre - du lærer at køre det på få sekunder! Når det er tid til at bruge dit hoverboard som normalt igen, fjernes karten på få sekunder.
  • Vægt: ca. 11 kg

  • Materiale ramme: Lakeret stål

  • Materiale hjul: Massivt gummiOBS! Hoverboard medfølger ikke - har du brug for et, kan du selvfølgelig købe et hos os.

Identifikation

Producentens artikelnummer 30911063
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser