Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Hoverboard Nitrox XL 10 tommer
Hoverboard Nitrox XL 10 tommer

1 / 2

Hoverboard Nitrox XL 10 tommer

1.999 kr.
Hoverboard Nitrox XL 10 tommer har, som navnet antyder, 10" hjuldiameter. Forskellen i sammenligning med de mindre hjul som findes på mange andre hoverboards, er frem for alt en højere frihøjde (ca.: 6 cm i stedet for 3 cm), bedre fremkommelighed sa
Læs mere

Hoverboard Nitrox XL 10 tommer har, som navnet antyder, 10" hjuldiameter. Forskellen i sammenligning med de mindre hjul som findes på mange andre hoverboards, er frem for alt en højere frihøjde (ca.: 6 cm i stedet for 3 cm), bedre fremkommelighed samt højere topfart. En høj frihøjde er at foretrække hvis du nogle gange har behov for at køre over en kant eller andre ujævnheder. Da dæk er luftfyldte, er de også mindre følsomme over for at køre over grus og græsplæne.

Dette hoverboard har dobbelte motorer med 350W motoreffekt/st. Det giver godt med kraft selv i modvind, og kan klare fører på op til 110 kg. For at gyrofunktionen skal fungere bedst, bør man veje over 20 kg, da systemet først aktiveres når gummi pladerne, som man står på, får tyngde på sig.

Batteriet i Nitrox XL er af typen litium-Ion. Kapaciteten er 36V 4,4 Ah hvilket giver en rækkevidde på op til 15 km* per opladning. En opladning tager derefter op til ca.: to timer. OBS: I Danmark gælder samme trafikregler for hoverboards som for almindelige cykler, dvs. at den som ønsker at køre på offentlig vej, skal have ringeklokke/signal og ved natkørsel, også belysning og reflekser. Der er ingen forberedte monteringer til dette på produktet. Uden dette ekstra udstyr anbefaler vi kun anvendelse i et separat område.

  • Motorstyrke: 2 x 350W
  • Topfart ca.: 15 km/t
  • Batteri: Litium, 158Wh (36V 4,4Ah)
  • Rækkevidde op til 15 km*
  • Hjuldiameter: 10 tommer (27 cm)
  • Luftfyldte dæk
  • Vægt: 14 kg
  • CE-godkendt

*=Rækkevidden varierer afhængig af bl.a. lastvægt, kørestil, køreunderlag osv.

Identifikation

Producentens artikelnummer 30151601
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser