Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Etan Premium trampolin med net 427 cm / 14ft grøn

1 / 1

Etan Premium trampolin med net 427 cm / 14ft grøn

10299 kr.
EN EUROPÆISK TRAMPOLIN AF HOLLANDSK KVALITET Etan Premium trampolin med net 427 cm grøn er den største størrelse af de runde trampoliner i Etan Premium-serien. Takket være sin størrelse passer den perfekt i næsten enhver have. Denne trampolin er
  • Egen europæisk produktion
  • Trampoliner af høj kvalitet
  • Etans unikke diamant-system
  • UV-bestandige sikkerhedspuder
  • Lange garantiperioder
Læs mere

EN EUROPÆISK TRAMPOLIN AF HOLLANDSK KVALITET

Etan Premium trampolin med net 427 cm grøn er den største størrelse af de runde trampoliner i Etan Premium-serien. Takket være sin størrelse passer den perfekt i næsten enhver have. Denne trampolin er fremstillet i overensstemmelse med alle europæiske standarder og indeholder kun materialer af høj kvalitet. Sikkerhedsnettet giver ekstra beskyttelse, når de hopper, så børn ikke risikerer at falde på den hårde jord ved siden af trampolinen.

 

Etan Premium trampolinlinjen er fremstillet på Etans egen fabrik i hjertet af Europa, Bosnien-Hercegovina. Kvalitet er ikke valgfri, derfor kontrollerer vi selv alle aspekter af vores produkter. Inden for EU's grænser betyder det, at produktionen foregår i overensstemmelse med de europæiske produktionsbetingelser. Dels på grund af kvalitet og materialer af høj kvalitet kan vi sige, at denne trampolin har fortjent en plads øverst på markedet for hoppende mad.

 

TRAMPOLIN SIKKERHEDSPUDER LAVET AF STÆRK TYSK PVC

Ethan Premium trampolinbeskyttelse er lavet af stærke 630 gram tysk PVC. Vi bruger PVC af høj kvalitet. Til dels på grund af dette kan vi helt sikkert give en femårig garanti for disse sikkerhedsbeskyttelser.

 

Ud over den høje kvalitet af det anvendte materiale var sikkerheden naturligvis også meget vigtig, da vi fremstillede disse beskyttelsesbeklædninger. Ethan Premium trampolin har et inderærme på indersiden af låget. Dette indre smil sikrer, at hoppemåtten og sikkerhedspuderne møder hinanden meget bedre. På den måde kan de små trøjer aldrig nå trampolinen.

 

Sikkerhedspuderne på Etan Premium trampoliner har også en netrem i bunden. Dette giver bedre luftstrøm mellem undersiden og uden for trampolinen. På denne måde kan sikkerhedspuderne ikke ryste, når de hopper.

 

EN HOPPEMÅTTE MED ETHANS UNIKKE DIAMANTSYSTEM

Etan Premium trampoliner er fremstillet af Permatron. Permatron er et vævet syntetisk materiale af høj kvalitet, der kan bevæge sig frit under springning og ikke strækker sig. Trampolinerne har normalt jerntrekanter fastgjort til gulvtæppet. Etan Premium Jumping Mats er dog udstyret med plasttrekanter og er derfor forskellige. De er frostbestandige, ruster ikke og fremstilles i henhold til Etans diamantsystem.

 

Ethans unikke diamantsystem

I diamantsystemet er hullerne i trekanten skiftevis runde og ovale. På denne måde kan alle børn hoppe glat og lave meget høje spring, uanset vægt og / eller alder. Da halvdelen af trekanterne har runde åbninger og den anden halvdel ovale åbninger, er trampolinfjedrene aktiveret en brøkdel af et sekund i træk. Så en dreng, der vejer 30 kg, behøver ikke at få 96 fjer ophidset på én gang, kun 48. En garanti for et glat spring!

 

ET EKSTERNT FASTGJORT TRAMPOLINBESKYTTELSESNET

Etan Premium trampolin sikkerhedsnet er fastgjort til ydersiden af trampolinrammen. Ethane gør dette på en anden måde end andre trampolinmærker. Disse fastgør sikkerhedsnettet på indersiden af trampolinens sikkerhedspuder. Dette får ofte børn til at træde på sikkerhedsnettet og beskadige sikkerhedsnettet og sikkerhedspuderne. Derudover bliver trampolinens hoppeflade meget mindre. Etan udmærker sig her.

 

På Etan Premium trampoliner er sikkerhedsnettet fastgjort til ydersiden, omkring trampolinen. Dette sparer plads på den beskyttende trampolin og ødelægger ikke

Online. Sikkerhedsnettene i vores Etan Premium-sortiment er blevet professionelt testet op til 500 kg. Dette blev testet ved at tillade en betonkugle af denne vægt til langsomt at ramme hoppemåtten.

Hurtige fakta

  • Egen europæisk produktion
  • Trampoliner af høj kvalitet
  • Etans unikke diamant-system
  • UV-bestandige sikkerhedspuder
  • Lange garantiperioder
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme