Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Børne elektriske domino mursten tog legetøj
Børne elektriske domino mursten tog legetøj
Børne elektriske domino mursten tog legetøj
Børne elektriske domino mursten tog legetøj
Børne elektriske domino mursten tog legetøj
Børne elektriske domino mursten tog legetøj

1 / 6

Børne elektriske domino mursten tog legetøj

422,50 kr.
FORSLAGENDE SJOV : Den helt nye byggekøretøjsstil kan lade domino-entreprenørkøretøjet frigive en lang formation af blokke. Tilføj et ekstra sæt vejbygningsrekvisitter for at gøre barnets legetid mere fordybende. OPFORDRER STAMUDVIKLING : Vores
Læs mere

FORSLAGENDE SJOV: Den helt nye byggekøretøjsstil kan lade domino-entreprenørkøretøjet frigive en lang formation af blokke. Tilføj et ekstra sæt vejbygningsrekvisitter for at gøre barnets legetid mere fordybende.
OPFORDRER STAMUDVIKLING: Vores dominoer er designet til at engagere børn i deres tidlige STEM-udvikling og opmuntrer børns rumlige tænkeevner, farvegenkendelse og vil få dine små ingeniører til at vende tilbage for mere sjov.
Automatisk lægningsfunktion – Dominobrikker kaster automatisk kortene under køreprocessen, efter at placeringen er afsluttet, og skubber på kortet, og dominobrikkerne kommer frem og har en kædelignende effekt, der ruller som et løb.
SIKKERT AT LEGE MED: Disse dominostykker af plastblokke er færdige med giftfri maling, som er sikker og ikke falmer. Dominoerne er lavet af højkvalitets plastik, Glatte kanter for at sikre børns sikkerhed under leg.
PERFEKT GAVE TIL DRENGE OG PIGE: Dette er et sjovt legetøj, især hvis du og dine børn/børnebørn er domino-racer-fans, kan også bruges som julegaver, Halloween-gaver, børnefødselsdags-overraskelser og stiksav puslespil, hvilket giver børnene en glad underholdningstid
Produktspecifikation:


  • Farve:  Multi

  • Materiale: Plast

  • Størrelse: 27 * 9  * 15 cm

  • Vægt: 600 gram

  • Funktioner: Legetøj til børn
Produktet inkluderer

  • 1 lokomotiv

  • 60 dominobrikker

  • 1 magasin

  • 1 drejende ornament

I tilfælde af fejl, manglende dele eller andre forespørgsler bedes du kontakte os inden for 14 kalenderdage. Vi vil ikke være i stand til at håndtere returneringer eller refusioner efter det.


Kundetilfredshed er vores hovedfokus, og vi vil gøre vores bedste for at give dig 100 % respons i tilfælde af produktfejl, forsinket levering og manglende opfyldelse af forventningerne. Vi sender eller refunderer produktet igen, hvis vi fandt, at din sag er gyldig, ved at give os en video af produktet, der tydeligt viser defekten eller ikke matcher som beskrevet.

Identifikation

EAN 2000000091181
Producentens artikelnummer FT21-CH199
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser