Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

DUPLO Town - Damptog
DUPLO Town - Damptog
DUPLO Town - Damptog
DUPLO Town - Damptog

1 / 4

DUPLO Town - Damptog

(31 anmeldelser)
705 kr.
LEGO® DUPLO® Damptog er bare til at skubbe og køre! LEGO® DUPLO® 10874 Damptog er nu endnu lettere for dit barn at styre og interagere med på forskellige måder. Små børn kan blive togførere med skub- og køremotoren - et let skub enten baglæns el
  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
Læs mere
LEGO® DUPLO® Damptog er bare til at skubbe og køre!

LEGO® DUPLO® 10874 Damptog er nu endnu lettere for dit barn at styre og interagere med på forskellige måder. Små børn kan blive togførere med skub- og køremotoren - et let skub enten baglæns eller fremad får toget til at rulle, mens et fast greb eller løft får det til at stoppe. Hjælp dem med at placere de fem actionblokke i forskellige farver på sporet for at tude, tænde og slukke lyset, stoppe og tanke, ændre retning og stoppe toget, hvor de vil. Børnehavebørn kan nyde klassisk togsjov med togstationen, kullastvognen, de 2 DUPLO -figurer, dyrefiguren og de enkle togskinner, der er inkluderet i dette LEGO DUPLO -sæt. Download den valgfri app for at låse op for endnu flere legemuligheder, herunder fjernbetjeningsfunktion og sjove aktiviteter at udføre med dit barn!

- Indeholder LEGO® DUPLO® togførere og børn plus en egernfigur.
- Med et byggbart skub og kør lokomotiv med lys og lyd, personbil, 5 farvekodede actionblokke, togstation, kuldumper, træer og 16 spordele.
- Dette produkt kræver batterier (medfølger ikke).
- Damptoget med personvogn er 10 cm højt, 30 cm langt og 7 cm bredt.
- Stationen er 15 cm høj, 12 cm bred og 6 cm dyb.
- Alder: Fra 2 år

]]>

Hurtige fakta

  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti