Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Drink Your Words Festspil

(0)
Skrive en anmeldelse
149 kr.
Fragt fra 39 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-3 Arbejdsdage
    Fragt fra 39 kr.
  • Sælges og sendes af Partykungen

Overvåg prisen på produktet

Her har du et hysterisk sjovt spil der vil give dig ondt i maven af grin. Perfekt at tage frem til forfesten når det er tid til at sætte gang i folk og få dem i partymood. 

Spillet er nemt. Del jer op i to hold, tag shotglas frem og fyld dem med en lille tår (æblejuice eller et par dråber af noget stærkere, bare det kommer ned). Sæt mundstykket i munden og sig sætningen som modstanderen har bestemt. Hvis dine holdkammerater kan gætte hvad du siger, så skal modstanderen tage et shot, ellers er det dit hold der ender med den flydende føde! 

Indeholder fire shotsglas, fire mundstykker, timer, blok med sedler og kuglepenne. Mundstykket og shotglas kan vaskes i opvaskemaskinen.
 
Drink your words festspil er egnet til mindst 2 personer. 

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfragt 39 DKK (0 DKK ved reklamation) - Uafhentede pakker (afhentningsfristen er 14 dage) debiteres med 139 DKK - Fortrydelsesretten gælder IKKE for fødevarer (spiselige produkter, såsom slik), parykker, strømper, strømpebukser, voksenlegetøj, sminke, linser samt andre intimprodukter af hygieniske årsager.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.