Beckasin Kropspude Graviditetspude Eleonora Grå Bambus

Beckasin Kropspude Graviditetspude Eleonora Grå Bambus
Tip en ven

-14%

fra 493 kr
Vejl. pris 575 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  2-3 arbejdsdage

Sælges af IREKO Eksjö AB

Mere fra IREKO Eksjö AB IREKO Eksjö AB er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant IREKO Eksjö AB, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.

Beckasin Kropspude Graviditetspude Eleonora Grå bambus er en alsidig luksuskropspude fra Beckasin. Den unikke U-form aflaster kroppen og giver den bedst tænkelige komfort for ryg, mave, skuldre og hofter, som aflastes ved, at puden omslutter kroppen og gør det lettere for dig at vende dig om natten. Eksklusiv, stor, blød kropspude, der også fungerer som graviditetspude, da den er konstrueret til at give dig den bedst tænkelige støtte for en god nattesøvn og kan være løsningen på søvnløse nætter, fordi maven gør det svært at finde en bekvem sovestilling. Eleonora er en ergonomisk udformet kropspude, der yder god støtte både under og efter din graviditet, hele natten eller bare når du vil hvile.

Kropspudens betræk af 100 % bambus med en trådtæthed på 300 tc danner en silkemat og smidig overflade, der giver en frisk og kølig fornemmelse mod huden.

Vidste du dette om Bambus?

Udmærket til følsom og tør hud: Bambusfibre i tekstiler giver et meget blødt og følsomt materiale, meget ligesom silke. Desuden er det hypoallergent, hvilket passer dig med følsom hud ekstra godt.

Miljøvenligt og kemikaliefrit: Bambus vokser hurtigt uden pesticider eller kunstgødning. Bambus er 100% biologisk nedbrydeligt og vedvarende. Bambus er en græsplante, og præcist ligesom græs er bambus hurtigt voksende, og kommer igen uden at genplante. Vores produkter er ”pandavenlige”, og kommer fra bambussorter, som pandaen ikke spiser. 

Bambus regulerer temperaturen: En af bambusfibrenes mange positive egenskaber er, at den fungerer naturligt temperaturregulerende, og lader huden ånde. Den holder dig varm i vinteren og skønt sval i sommeren. Passer også personer med nedsat blodcirkulation. 

Naturligt frisk og antibakterielt: Bambus er naturligt antibakterielt, modvirker tilvækst af mikroorganismer, og holder dårligt lugt borte.

Utroligt blødt materiale: Bambus er meget blødere end bomuld, og giver en vidunderlig silkefølelse mod huden. 

Absorberer og fordamper mere fugt end bomuldsmaterialer: Bambusfibre absorberer fugt 3-4 gange hurtigere end almindeligt bomuld. 

Standard eller Pro?
Vores Pro-model har dobbelte sømme og fyld af mineralfibre i stedet for polyester. Dynen holder derfor til mere langvarig brug. Den indvendige pude kan vaskes i maskinen, og er også velegnet til pleje.

NB! Et betræk i grå bambus medfølger. Der kan købes ekstra betræk i forskellige farver i materialerne bambus, velour og bomuldssatin.

Let, luftigt og støjfrit fyld af spiralformede hulfibre gør det let at forme kropspuden efter dine egne ønsker, uden at det kan høres.

Tekstil og fyld er testet og certificeret af OEKO-TEX Association, hvilket betyder, at der ikke forekommer nogen stoffer, der kan være farlige for hud og sundhed.

Mål: 96 x 152 cm Vægt ca. 4 kg.

Eleonora er på kort tid blevet vores mest populære kropspude, og den er solgt i flere tusind eksemplarer over hele Norden.

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Varemærke Beckasin
Køn Unisex
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Overvåg

Overvåg størrelse

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 187 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 121 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 73 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »