Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Batman™-hætte, LEGO (76182)

Batman™-hætte, LEGO (76182)
Batman™-hætte, LEGO (76182)
Batman™-hætte, LEGO (76182)
Batman™-hætte, LEGO (76182)
599 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    6-10 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Adlibris

Overvåg prisen på produktet

Forevig Batmans unikke stil med denne udfordrende og berigende LEGO® bygge- og udstillingsmodel af superheltens karakteristiske hætte. Med gennemsigtige klodser, der repræsenterer ansigtet, og en stilfuld faktaplade fastgjort til soklen vil den ikoniske hjelm, der tilhører beskytteren af GOTHAM CITY være en iøjnefaldende udstillingsgenstand, uanset hvor den står.

Fordyb dig i en udfordrende og berigende byggeoplevelse, når din fantasi fører dig til GOTHAM CITY med den imponerende LEGO® DC Batman: Batman-hætte (76182).Ikonisk Batman-hjelm, der kan bygges og udstillesDenne gengivelse i LEGO klodser af den umiskendelige hætte, der bæres af den kappeklædte hævner, vil helt sikkert tiltrække sig opmærksomhed og beundring, uanset hvor den placeres. Med gennemsigtige klodser, der repræsenterer ansigtet, og en stilfuld faktaplade fastgjort til den robuste sokkel vil denne bemærkelsesværdige model give en følelse af tilfredshed, længe efter byggearbejdet er afsluttet.Modelsæt med LEGO klodserTag en pause fra den travle verden, og genopdag glæden ved kreativt byggeri med LEGO byggesæt til voksne. De er tilfredsstillende at bygge og fantastiske at udstille, og de er fremragende som fødselsdagsgave, julegave og personlig gave til alle, der er interesserede i modelbyggeri eller tegneseriekultur.

Alder: 18

Vise flere anmeldelser (3)

Leveringsvilkår

Make your retur to: Adlibris returer Adlibrisvägen 1 744 81 Morgongåva Sweden

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .