Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

25. Fidget Toys Pop it Stress Ball Leksak Relax Antistres

1 / 1

25. Fidget Toys Pop it Stress Ball Leksak Relax Antistres

259 kr.
Dette produkt er en pakke med fidget-legetøj. De er små legetøj at holde i din håndflade. De fleste legetøj er lommeformat og meget bærbare, så du kan lege på kontoret, hjemmet, kirken, bibliotekerne, busstationen og på farten, selv som rejselegetøj
  • Pop It Fidget Toys
  • Bedste fødselsdagsgave Bedste børns julegave
Læs mere

Dette produkt er en pakke med fidget-legetøj. De er små legetøj at holde i din håndflade. De fleste legetøj er lommeformat og meget bærbare, så du kan lege på kontoret, hjemmet, kirken, bibliotekerne, busstationen og på farten, selv som rejselegetøj. Disse sensoriske legetøj er lavet af giftfri, ikke-allergifremkaldende materialer. De er gode gaver til mænd, kvinder, børn, familie og kolleger.

Pakken indeholder:


Antal fidget-legetøj: 25 stk

Se det første billede.

BEMÆRK! Det bruges ikke af børn under 3 år.

1. På grund af forskellige skærm- og lyseffekter kan den faktiske farve afvige lidt fra billedfarven.

2. Lad 1-3 cm afvige på grund af manuel måling.


Hvordan fidgets (som Tangle) skaber fokus for børn med ADHD


Fidget-legetøj (eller "pill-with" -legetøj) kan hjælpe børn med ADHD / DAMP til at fokusere.


Men hvad så? Hvordan kan et legetøj hjælpe uden distraktion?


Der foregår meget forskning, og meget er stadig uklart om, hvordan hjernen fungerer. Lige nu er ideen, at børn med ADHD har lave niveauer af dopamin i hjernen, hvilket påvirker udøvende færdigheder såsom planlægning og koncentration. Nogle børn har medicin til at hæve dopaminniveauet, og det menes, at dopamin kan hæves ved at aktivere andre dele af hjernen. En måde at gøre det på er med en god "fidget".


For ikke-ADHD-folk er koncentration normalt bedre, hvis du kun fokuserer på en ting ad gangen. Men for en ADHD-hjerne kan det være godt at have to ting i gang - den primære opgave og en "on-the-go" aktivitet, der hjælper hjernen med at fokusere på den primære opgave.


Hvad er en "fidget"?

For at forstå det bedre er det vigtigt at definere en "fidget". En "fidget" er en aktivitet, der hjælper barnet med at forblive engageret i en opgave ved at bruge et andet sind på siden. For eksempel, hvis barnet skal lytte til læreren (hørelse), er det lettere for barnet, hvis det også får lov til at bevæge sig. Eller hvis barnet skal læse (syn), kan det være nyttigt at lytte til musik på samme tid. Tanken er, at denne "side om side" -aktivitet skal påvirke andre sanser, så den primære aktivitet bliver lettere.


Der er mange forskellige "fidgets", der kan hjælpe. Tyggegummi kan være godt, såvel som at skrive i notesbogen under forelæsningen. At lytte til musik mens du studerer kan være nyttigt for nogle. Og at være i stand til at bevæge sig - som at rocke, tromme med pennen, sparke med fødderne osv. kan også hjælpe.

Hurtige fakta

  • Pop It Fidget Toys
  • Bedste fødselsdagsgave Bedste børns julegave
Opdag mere inden for Legetøj Indendørsleg

Identifikation

Producentens artikelnummer Pop It Fidget Toys 545
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser