Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

OppoSuits The Rudolph Jakkesæt

1 / 1

OppoSuits The Rudolph Jakkesæt

599 kr.
Er du træt af striktrøjer og nissehuer, som synes at være et must i julen? Tag hele juleoutfittet til et nyt niveau og skil dig ud fra mængden iført dette stilfulde og førsteklasses jakkesæt, som du passende kan benævne "The Rudolph!" Sjældent har vi
Læs mere
Er du træt af striktrøjer og nissehuer, som synes at være et must i julen? Tag hele juleoutfittet til et nyt niveau og skil dig ud fra mængden iført dette stilfulde og førsteklasses jakkesæt, som du passende kan benævne "The Rudolph!" Sjældent har vi set et så pragtfuldt jakkesæt, som desuden lader din personlighed komme til udtryk.

OppoSuits er modsætningen til almindelige jakkesæt (bortset fra kvalitet og pasform), og de er designet med sjove og atypiske mønstre og farver i et gennemtænkt design. Takket være den høje kvalitet kan du anvende dit OppoSuit om og om igen, uden at det mister sin pasform. Vær opmærksom på, at OppoSuits er slimfit-modeller. Vi anbefaler derfor, at du vælger en større størrelse, hvis du ligger mellem to størrelser. Sættet omfatter:
  • En mørkeblå jakke med et skønt julemønster, tre lommer på ydersiden, en skjult inderlomme samt knapper foran og ved ærmerne.
  • Matchende jakkesætsbukser med lynlås i buksebenene og bæltestropper.
  • Matchende slips.
Fås i størrelserne: 52, 54, 56, 58, 60 og 62.

Identifikation

EAN 8718719271940
Producentens artikelnummer OSUI-0013-EU60
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser