Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Billigt Løst Hår Lang Paryk - Dark Blonde

1 / 1

Billigt Løst Hår Lang Paryk - Dark Blonde

119 kr.
Vores billige parykker ser utroligt ægte ud og er et super billigt alternativ til løst hår, der er perfekt til dig, som har tyndt hår eller er kortklippet. Parykken har pandehår som nemt kan klippes eller styles i siderne for at skabe en perfekt ind
Læs mere
Vores billige parykker ser utroligt ægte ud og er et super billigt alternativ til løst hår, der er perfekt til dig, som har tyndt hår eller er kortklippet.
Parykken har pandehår som nemt kan klippes eller styles i siderne for at skabe en perfekt indramning for dit ansigt. Opbevar gerne parykken hængende på et parykstativ når du ikke anvender den.

Parykken er en fuld paryk og størrelsen kan nemt tilpasses. Når du har justeret den rette størrelse holdes parykken sikkert og behageligt fast på hovedet. Det er ikke nødvendigt at fæstne den med nåle eller tape.

Drømmer du om hvordan du mon ville se ud hvis du havde en helt anden frisure? Så har du fundet det rette produkt! Det er fantastisk hvor meget en paryk kan ændre udseendet. Blot ved at tage uægte hår på kan man skabe sig en helt ny karakter. Det er super sjovt - prøv selv! Det koster ikke mange kroner, og måske vil ikke engang din mor kunne genkende dig...

Vores parykker af ægte syntetisk løst hår er syet på et paryknet af strækmateriale, som danner en hue.
Parykken kan dermed tilpasses alle hovedstørrelser eftersom den kan strækkes.

Alle vores parykker er silkematte og naturtro i deres design. Det løse syntetiske hår er utroligt naturtro.
Hos os får du ekstremt meget løst hår for pengene, så du kan til og med forkæle dig selv med to parykker i forskellige farver.

Ung eller gammel
perfekt hvis du har tyndt hår eller hvis du blot vil have smukt hår når du går på arbejde uden først at skulle stå tre kvarter tidligere op for at ordne håret. Måske vil du have en lidt kortere hverdagsfrisure og en lidt længere model når du vil være finere eller gå til fest? I så fald er dette den perfekte løsning.

Mulighederne med parykker er ubegrænsede når du først er begyndt at bære paryk.

Du kan anvende stylingprodukter på din paryk.

Paryk af 100% syntetiske fibre der ser ud som og føles som ægte hår.

Håret er blødt og med en passende mat glans.

Længde: 65 cm
Vægt: 220 gram

Blandt vores dameparykker har du mange forskellige farver at vælge mellem. De passer alle lige godt til hverdag som til fest.

Er du ikke allerede blondine, så er denne paryk en perfekt måde at teste om blondiner virkelig har det sjovere!


Parykkerne er holdbare ligesom de kan vaskes og styles. Du behøver kun sjældent at vaske din paryk. I så fald vaskes den med en mild shampoo i koldt vand hvorefter den skylles i koldt vand. Frisuren kan selvfølgelig styles fra glat til krøllet og tilbage igen. Syntetisk hår kan ikke klare lige så høje temperaturer som ægte hår. Brug derfor ikke de varmeste temperaturindstillinger på dit fladjern eller din føntørrer.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser