Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

TITAN LIFE T Justerbar træningsbænk

1 / 1

TITAN LIFE T Justerbar træningsbænk

5.965 kr.
Justerbar træningsbænk i professionel kvalitet Det første billede snyder lidt men bænken kan justeret flad, incline og decline Denne bænk er en god, stabil justerbar bænk i høj kvalitet og til en billig pris. Den kommer i et gennemført design so
Læs mere

Justerbar træningsbænk i professionel kvalitet
Det første billede snyder lidt men bænken kan justeret flad, incline og decline

Denne bænk er en god, stabil justerbar bænk i høj kvalitet og til en billig pris.

Den kommer i et gennemført design som også er pænt at se på i dit træningsrum. Du kan træne både incline og decline bænkpres med denne træningsbænk hvilket er et kæmpe plus, da rigtig mange træningsbænke idag kun giver dig den ene mulighed.

Det er meget vigtigt at træne alle dele af brystet hvis man gerne vil forbedre sin styrke og øge sin størrelse. Brystmuskulaturen er inddelt i tre dele, hvoraf den øverste del er størst og udgør ca 70% af den samlede masse. Det findes meget fitness udstyr til træning af brystet via forskellige styrketræningsøvelser men en justerbar træningsbænk er et klassisk træningsredskab som man aldrig går galt i byen med da man kan træne hele kroppen effektivt.

Bænken står rigtig god fast på gulvet og den er mere stabil end andre træningsbænke i den prisklasse. Selve sædet kan ligeledes justeres, så du ikke glider ned når du fx træner incline bænkpres eller chest flyes med håndvægte i en incline vinkel.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme