Tilbage til toppen
Black Friday

Se alle deals

Back 4 Blood

1 / 1

Back 4 Blood

Indgår i kampagnen: Black Friday
129 kr.

-35%

199 kr.
Back 4 Blood - Playstation 5 De var engang mennesker, men er nu værter for dødbringende parasitter og er blevet til frygtindgydende væsner, der kun tænker på at fortære resterne af civilisationen. Menneskehedens udryddelse er på spil, og det er
  • Action, FPS
  • PS5 - Playstation 5
Læs mereDe var engang mennesker, men er nu værter for dødbringende parasitter og er blevet til frygtindgydende væsner, der kun tænker på at fortære resterne af civilisationen. Menneskehedens udryddelse er på spil, og det er op til dig og dine venner at tage kampen op med fjenden, udradere Ridden og generobre verden.

Kæmp dig vej igennem en dynamisk, farlig verden i co-op-historiekampagne for fire spillere, hvor I skal arbejde sammen for at overveje konstant voksende udfordringer. Spil med op til tre af dine venner online, eller gå alene, og anfør dit hold i kamp.

Vælg imellem otte Cleaners - en af de immune overlevende - der kan tilpasses, samt en række dødbringende våben og genstande, når du lægger strategier overfor en fjende i konstant udvikling, og som kun tænker på din totale udslettelse.

Expansionspakke Nej
Genre Action FPS
Formater PS5 - Playstation 5
EAN 5051895413531
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser