Fragments From A Space Cadet 2 (CD)

Bager Kenneth

Fragments From A Space Cadet 2
Tip en ven
149 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  Bestillingsvare, 5-15 arbejdsdage

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.
Fire år efter udgivelsen af sit første anmelderroste album i eget navn er Kenneth Bager klar med opfølgeren "Fragments from a Space Cadet 2". Det nye album tager lytteren på en rejse gennem et utal af genrer - fra pop, soul og disco til world, jazz og hiphop. Denne fusion af stilarter og instrumenteringer skaber et unikt univers, som er bragt til live af en række yderst interessante gæstemusikere.

Kenneth siger, at han har grebet processen an som et lille barn; uden fordomme og åben for alle muligheder. Resultatet er et tidløst album, der ikke nødvendigvis er et udtryk for de seneste trends eller lyder som "tiden kræver det". På samme tid er det inspireret af det han ser og hører, blandt andet musik fra Afrika og balkan og disco, som det blev spillet i starten af 80'erne på New York-klubberne "Paradise Garage" og "Loft".

Albummet udgives under det nye kunstnernavn "The Kenneth Bager Experience", hvilket understøtter, at der er tale om en oplevelsesplade. Ambitionen er, at "The Kenneth Bager Experience" skal optræde live, hvor den frie form får lov at herske. Brugen af de mange jazzmusikere er med til at frembringe og fremhæve denne frie form. Da musikerne indspillede deres tracks til albummet foregik det også på god gammeldags Blue Note manér, hvor der ikke pilles ved optagelserne efterfølgende. Det er dog ikke hvilke som helst mennesker der medvirker på den nye "Fragments" men nogle af Danmarks største jazzmusikere, herunder trompetisten Kasper Tranberg, saxofonisten Hans Ulrik, trombonisten Mads Hyne, pianisten Søren Kjærgaard, bassisten AC og trommeslagerne Mikkel Hess, Kresten Osgood og Emil de Waal.

Kenneth har også lånt musikere fra en række andre genrer, blandt andet hit-mager, producer og sanger Thomas Troelsen, den alsidige guitarist Jonas Krag, Ena fra Fagget Fairys og den islandske electronica stjerne Eberg. Desuden medvirker det danske band Mamesh Babegenush, som bidrager med en helt særlig Balkan-lyd på nummeret "Rabbits in Russia", samt den amerikanske rapper - og ifølge Kenneth kommende verdensstjerne - Aloe Blacc på en genindspilning af hittet "Sound of Swing".

Med blandingen af de mange genrer og musikere er "Fragments from a Space Cadet 2" en sand musikalsk mosaik. Nogle tracks er mixet sammen af ikke mindre end 72 spor - et regulært puslespil eller klippe-klistre om man vil. Da Kenneth som bekendt er travlt optaget af sit arbejde på Music for Dreams, har udgivelsen været undervejs et par år. Det har været en slags fritidsprojekt - lavet med lige dele nysgerrighed og kærlighed til al slags musik.

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Artist: Bager Kenneth Titel: Fragments From A Space Cadet 2
Label: 93.0 Selskab: UNI
Media: CD Releasedato: 2010-09-27
Forventet leveringstid: Bestillingsvare, 5-15 arbejdsdage Katalog nr.: UNI-0602527-42605
EAN: 0602527426051
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 130 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 93 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 59 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »