Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

The Queen Of Soul (4CD)

Skrive en anmeldelse

Aretha Franklin


179 kr.
Fragt fra 29 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    5-15 Arbejdsdage
    Fragt fra 29 kr.
  • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

  • Aretha Franklin
  • Soul & R&B
  • CD

Disc 1

  • I Never Loved A Man (The Way I Love You)
  • Do Right Woman - Do Right Man
  • Respect
  • Drown In My Own Tears
  • Soul Serenade
  • Don t Let Me Lose This Dream
  • Baby, Baby, Baby
  • Dr Feelgood (Love Is A Serious Business)
  • Good Times
  • Save Me
  • Baby, I Love You
  • Satisfaction
  • You Are My Sunshine
  • Never Let Me Go
  • Prove It
  • I Wonder
  • Ain t Nobody (Gonna Turn Me Around)
  • It Was You (Aretha Arrives Outtake)
  • (You Make Me Feel Like) A Natural Woman
  • Chain Of Fools
  • People Get Ready
  • Come Back Baby
  • Good To Me As I Am To You
  • Since You ve Been Gone (Sweet Sweet Baby)
  • Ain t No Way

Disc 2

  • Think
  • You Send Me
  • I Say A Little Prayer
  • The House That Jack Built
  • You re A Sweet Sweet Man
  • I Take What I Want
  • A Change
  • See Saw
  • My Song
  • I Can t See Myself Leaving You
  • Night Life (Live)
  • Ramblin
  • Today I Sing The Blues
  • River s Invitation
  • Pitiful
  • Talk To Me, Talk To Me (Soul 69 Outtake)
  • Tracks Of My Tears
  • The Weight
  • Share Your Love With Me
  • Pledging My Love/The Clock
  • It Ain t Fair
  • Sit Down And Cry
  • Let It Be
  • Eleanor Rigby
  • Call Me

Disc 3

  • Son Of A Preacher Man
  • Try Matty s
  • The Thrill Is Gone (From Yesterday s Kisses)
  • Dark End Of The Street
  • You And Me
  • You re Taking Up Another Man s Place (Spirit In The Dark Outtake)
  • Don t Play That Song
  • Why I Sing The Blues
  • Spirit In The Dark
  • My Way (Spirit In The Dark Outtake)
  • One Way Ticket
  • Pullin
  • Border Song (Holy Moses)
  • A Brand New Me
  • You re All I Need To Get By
  • Bridge Over Troubled Water
  • Spanish Harlem
  • Lean On Me
  • Spirit In The Dark (Reprise with Ray Charles)

Disc 4

  • Rock Steady
  • Young, Gifted And Black
  • All The King s Horses
  • Oh Me Oh My (I m A Fool For You Baby)
  • Day Dreaming
  • Mary, Don t You Weep (Live)
  • Climbing Higher Mountains (Live)
  • Precious Memories (Live)
  • Master Of Eyes
  • Angel
  • Somewhere
  • So Swell When You re Well
  • I m In Love
  • Ain t Nothing Like The Real Thing
  • Until You Come Back To Me (That s What I m Gonna Do)
  • Look Into Your Heart
  • Sparkle
  • Something He Can Feel
Aretha Franklin
Rhino Atlant
Soul & R&B


baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.