Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Fantastiske skabninger og hvor de findes
Fantastiske skabninger og hvor de findes

1 / 2

Fantastiske skabninger og hvor de findes

(3 anmeldelser)
Indgår i kampagnen: 5 for 250 kr.
79 kr.
Noget mystisk truer med at afsløre hele troldmandsverdenen. Da Newt Scamander er ved at afslutte sin verdensomspændende tur, hvor han har undersøgt og reddet magiske væsener, kommer muggleren Jacob Kowalski ved en fejl til at slippe nogle af dem fri.
  • Eventyr, Familie
  • DVD
  • 2016
  • Nordisk udgave
Læs mere
Noget mystisk truer med at afsløre hele troldmandsverdenen. Da Newt Scamander er ved at afslutte sin verdensomspændende tur, hvor han har undersøgt og reddet magiske væsener, kommer muggleren Jacob Kowalski ved en fejl til at slippe nogle af dem fri. En gruppe atypiske heltes mission om at fnde skabningerne sætter dem på kollisionskurs med mørke kræfter.
Format Dolby Digital 5.1
Lyd Engelsk
Undertekster Dansk Finsk Norsk Svensk
Genre Eventyr Familie
Formater DVD
Orginaltitel Fantastic Beasts and Where to Find Them
Direktør David Yates
Indspilningsår 2016
Skuespillere Alison Sudol Carmen Ejogo Christine Marzano Colin Farrell Dan Fogler Eddie Redmayne Ezra Miller Gemma Chan Johnny Depp Jon Voight Katherine Waterston Lucie Pohl Ron Perlman Samantha Morton Zoë Kravitz
Filmformat 16:9 Widescreen Widescreen (2.40:1)
Længdre 129
Region 2 (Europa)
Aldersgrænse Over 11
Udgave Nordisk udgave
Ekstra materiale
  • The Magizoologist
  • Meet the Fantastic beasts
EAN 7340112735418
T

Trine

for et år siden

God og spændende

Ja, jeg rekommenderer det her produkt

A

Anonym

for 5 år siden

Jeg er vild med denne film. Fantasi mæssigt er den helt klart på højde med enhver Harry Potter film. Kreaturerne er så kreativt lavet, man undrer sig over hvordan de er kommet på dem. Virkelig god historie, virkelig sjov og alle pengene værd. Krydser fingre for en 2'er

A

Anonym

for 6 år siden

Jeg kan varmt anbefale filmen her, som jeg har set i biografen. Det er helt sikkert, at den skal når den udkommer ind i min home collection af film. Ofte når man har set en eller flere trailere, så føler man ofte man har set det mest spændende / interessant / sjove osv i filmen. Her kan jeg sige Wrong - du har kun set en lille brøkdel af filmen, og traileren yder ikke helt filmen den retfærdighed / fantasiskhed som den har. Der sker faktisk så meget at fra du sætter dig til se filmen, til den faktisk er over - så føler du ikke der er gået meget tid. Der sker simpelthed så meget og er en fantasisk film i enhver hensende. Der er utrolig mange skuespiller med - både af kendte og mindre - der bare levere en troværdig Harry Potter stil. Den film, der foregår ca. 70 år før Harry Potter tid, er nok mere beregnet til en lidt ældre aldergruppe, men den skuffer overhovedet ikke. Faktisk overraskende den både mine niece og mig, der faktisk ser frem til den næste i rækken af de 5, og hvad de finder på i historie i den næste film. Filmen er wow lavet, og du finder en masse spændende væsener / skabninger - som du ikke har set før. Der er så mange nye ting og tiltag i filmen, så du lære stadigvæk nye ting i en tidligere " HP " verden. Igennem filmen vil komme igen grin / latter i en god stil, men der vil også være gys / gåsehud, måske lidt snøvlet osv. Jeg gik derind og havde glædet mig, men holdte også forventninger lidt nede - fordi jeg er gamle HP fans og det var en ny tid / verden. Kunne den leve op til det - og jeg må indrømme filmen blæste mig omkuld. WOW... det er længe siden jeg har set en film, hvor jeg følte jeg næsten lige havde sat mig før den var over. Der skete bare noget hele vejen igennem og underholdningen var bare i top. Det er en film jeg gerne anbefaler stort, hvor man ikke bliver skuffet.