Tilbage til toppen
Bogen om mig – 300 spørgsmål, som hjælper dig til at nedskrive din livshistorie

1 / 1

Bogen om mig – 300 spørgsmål, som hjælper dig til at nedskrive din livshistorie

(2 anmeldelser)
103 kr.
ÅRETS BOGHIT Hver gang et menneske går bort, forsvinder et helt bibliotek. Der er så megen livskundskab, erfaring og så mange oplevelser, der går tabt. Nu er det let at nedskrive din livshistorie Det svære ved at skrive om sit eget liv har
  • Historie, Almanak/Kalender
  • Bog
  • Indbundet
  • Dansk
Læs mere
ÅRETS BOGHIT
Hver gang et menneske går bort, forsvinder et helt bibliotek. Der er så megen livskundskab, erfaring og så mange oplevelser, der går tabt.

Nu er det let at nedskrive din livshistorie
Det svære ved at skrive om sit eget liv har altid været at vide, hvor man skal starte, og hvordan man kommer videre. Men nu er der ingen undskyldninger længere. Vi har skabt en bog, hvor du får de vigtige spørgsmål, og du svarer på dem direkte i bogen.

Sådan fungerer det:
Ved hjælp af næsten 300 forskellige spørgsmål, som er inddelt i barndom, ungdom, voksenliv og seniortid, kan du direkte i bogen svare på, hvordan dit privatliv, arbejdsliv, kærlighedsliv og alt imellem himmel og jord har set ud for dig frem til nu.

Start en ny tradition
Med Bogen om mig kan du starte en ny tradition i din familie. Du kan selv skrive i bogen, men også forære eksemplarer af den til ældre slægtninge (måske dine forældre), så de kan fortælle deres historie og bevare den til kommende generationer.

Det spiller ingen rolle, hvilken alder du har
Alle kan starte med at skrive i bogen. Skriv, mens du har minderne i frisk erindring.

Bogen er designet til at holde længe
Bogen er smuk og eksklusivt garnhæftet med lærredsbind og bogmærkebånd. Billederne her er ikke gengivet i samme gode kvalitet som i bogen.

Du kan selv skabe den mest værdifulde bog til din families bogreol i fremtiden

Sådan kan bogen bruges:
Mange forærer den som gave til deres forældre, men vi får flere mails om en anden god måde at bruge bogen på: at sætte sig ned med et ældre familiemedlem og stille spørgsmålene i bogen og nedskrive svarene – på den måde får du både en spændende fortælling og en hyggelig stund sammen med dit familiemedlem. Andre mails fortæller om personer, som selv har gennemgået en indre rejse, da de svarede på spørgsmålene.


Genre Historie Almanak/Kalender
Formater Bog
EAN 9789186907204
Udgiver Ego förlag i Stockholm
Bogbind Indbundet
Sprog Dansk
samma 9789186907204
Læremiddel 0
Størrelse 300
S

Søs

for et år siden

Jeg denne for en måned siden og det er jeg så glad for

Ja, jeg rekommenderer det her produkt

A

Anonym

for 3 år siden

Stadigvæk ikke fået bogen selv om den står sendt den 4.4.19 er nu nervøs