Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

UpSpring Baby, Shrinkx Hips Basic, One Size, Sort

1 / 1

UpSpring Baby, Shrinkx Hips Basic, One Size, Sort

359 kr.
Shrinkx Hips er løsningen for nybagte mødre, som har brug for hjælp til mindskning af hoftemålet. Bæltet anvendes efter graviditeten, så hofterne kan få deres oprindelige mål tilbage - eller mindre. Under graviditeten blødgør hormonet Relaxin leddene
Læs mere
Shrinkx Hips er løsningen for nybagte mødre, som har brug for hjælp til mindskning af hoftemålet. Bæltet anvendes efter graviditeten, så hofterne kan få deres oprindelige mål tilbage - eller mindre. Under graviditeten blødgør hormonet Relaxin leddene for at gøre plads til babyen forud for fødslen. Relaxinet bliver i kroppen i op til 8 uger efter fødslen, hvilket kan forårsage bredere hofter resten af livet. Ved at benytte Shrinkx Hips de første 8 uger efter fødslen kan man ved et konstant, jævnt tryk hjælpe hofterne med at finde tilbage til den oprindelige position. Fungerer også efter en fødsel ved kejsersnit.

Shrinkx Hips Basic er en både tynd og diskret variant med velcrolukning foran. Med pakken følger også et målebånd, så resultatet kan følges.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme