Twelve South SurfacePad (iPhone 11 Pro Max), Blå

Twelve South SurfacePad (iPhone 11 Pro Max)

Vælg farve:

Tip en ven
369 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  3-8 arbejdsdage

Sælges af iPhonebutiken

Mere fra iPhonebutiken iPhonebutiken er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant iPhonebutiken, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
Automatisk vågne / sove-funktionHåndfri stativ til visningTo slots for at lette din daglige brugKompatibel med trådløs Qi-opladning Mini skabelon. Funktionel. Og så smuk Dette superslanke, luksus læder beskytter forsiden og bagsiden af din iPhone fra almindelige risici, bordplader af beton eller nøgler i en taske. Sammen med grundlæggende beskyttelse tilbyder SurfacePad automatisk vågne / sove-funktion, når du åbner eller lukker frontdækslet. Som altid har denne stilfulde taske slots til dit ID-kort og dit kreditkort og et display-stativ til at se video eller FaceTime. Fantastiske funktioner til din nye iPhone SurfacePad er det eksklusive sign til iPhone og er lavet af fuldkorns læder, fuld af karakter, der får en naturlig patina over tid. SurfacePad vækker din iPhone når sagen åbner og sætter den i dvale, når den ngs - sagen er en af de få derude med denne fantastiske funktion! Denne stilfulde taske har to slots og kan foldes ind i et displaystativ til håndfri visning på fuld skærm. Læn dig tilbage og se på Den store stilfulde skærm på iPhone giver dig så mange grunde til at bruge iPhone håndfri, at en sag uden stativ ikke længere er en mulighed. Heldigvis er SurfacePads indbyggede stativer perfekte til at se film, hænge ud med venner på FaceTime og meget mere. Bøj bagsiden af SurfacePad for at sætte din iPhone i visningstilstand, og du er klar til håndfri selfies, ser sportshøjdepunkter i baren eller et tv-afsnit i din af é. Plads til to kort ... og Apple Wallet På indersiden af SurfacePad til iPhone er der to slots. Takket være Apple Pay og tegnebog kan du have dine bankkort og billetter på din iPhone og dit ID-kort og dit rejsekort i din SurfacePad. Eller brug kortpladserne i løbet af en aften på byen med dit ID-kort og bankkort. De to slots i SurfacePad er det perfekte supplement til din nye, lettere Apple Pay-verden. Mode møder funktion SurfacePad er en simpel læder taske, designet til at pynte din iPhone mens du reducerer det, du har med dig. Denne lette taske har to indbyggede kortspalter, så du kan efterlade din tegnebog eller pung derhjemme, når du går ud. Dette elegante læderovertræk overstiger en plastkasse, når det kommer til stilpunkter. SurfacePad er et iPhone tilbehør, der matcher en læderjakke eller computertaske. Vis din iPhone med stil Vis din iPhone med stil. SurfacePad er den optimale taske til fremvisning af din nye iPhone og på samme tid glasset foran og bagpå. SurfacePad er også det eneste tilfælde, der dukker op på din telefon og på samme tid giver dig en tegnebog med kortspalter. passer: iPhone 11 Pro Max Farve: Sort, blå, brun materialer: læder
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Overvåg

Overvåg størrelse

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 166 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 111 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 68 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »