Twelve South SurfacePad ( iPad Pro 9.7), Svart

Twelve South SurfacePad ( iPad Pro 9.7)

Vælg farve:

Tip en ven
639 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  2-4 arbejdsdage

Sælges af iPhonebutiken

Mere fra iPhonebutiken iPhonebutiken er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant iPhonebutiken, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
Denne sag er feathery og super tynd. Det følger din iPad Pro 9.7 tæt og danner rundt om kanterne. I stedet for at beskytte mod falder under en klippe eller andre mere ekstreme farer, som mange andre tilfælde praler, beskytter dette luksuriøse læder din iPad Pro mod hverdagsproblemer som ridser fra nøglerne i lommen. Denne mini skadelige beskyttelse er lavet af læder og har også trust med et indbygget stativ, så du kan bruge dine iPad Pro liggandes i to forskellige vinkler. Super tynd: iPad Pro tilfælde er ofte både tykke og omfangsrige, og mange vælger at lade deres telefoner være helt ubeskyttede. De fleste mennesker behøver ikke en militærcertificeret beskyttelse eller arbejder under vand. SurfacePad til iPad Pro er derfor designet til at beskytte mod de mere almindelige risici i vores dagligdag, mens det smukke og moderne design af iPad Pro stadig skinner igennem. Ægte læder: SurfacePad er lavet af luksus nappa læder, en type læder, der er slidstærkt og væsentligt glattere end moc ka. Det er ikke i vejen for nogen af knapperne, portene eller iPad Pro 9.7s kamera. Med sin tynde profil og glatte følelse er SurfacePad både elegant, moderne og mini formet. Sagen lægges gennem lim på din iPad Pro "s ryg og efterlader ingen rester, hvis du vælger at fjerne sagen. Det har også indbyggede magneter, så autowake og bil sleepers arbejder med sagen. passer: iPad Pro 9.7 Farve: Sort, beige materialer: Nappa Læder tykkelse: 3 mm Vægt: 256 gram
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Overvåg

Overvåg størrelse

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 211 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 134 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 78 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »