Twelve South SurfacePad (iPad Air 2), Beige

Twelve South SurfacePad (iPad Air 2)

Vælg farve:

Tip en ven
619 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  3-8 arbejdsdage

Sælges af iPhonebutiken

Mere fra iPhonebutiken iPhonebutiken er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant iPhonebutiken, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
Denne sag er let og super-tynd. Det følger din iPad Air tæt og former rundt om sine kanter. I stedet for at beskytte mod falder ned ad en klippe eller andre mere ekstreme farer, som mange andre tilfælde praler, beskytter dette luksus læder din iPad Air mod hverdagsproblemer som ridser fra nøglerne i lommen. Denne mini malianske beskyttelse er lavet af læder og har også trust med indbygget stand, så du kan bruge din iPad Air i to forskellige vinkler. Super tynd: iPad Air etui er ofte både tykt og klumpet, og mange vælger derfor at lade deres telefoner være helt ubeskyttede. De fleste behøver ikke en militærcertificeret beskyttelse eller arbejde under vand. SurfacePad til iPad Air er derfor designet til at beskytte mod de mere almindelige risici i vores daglige liv, mens det smukke og moderne design af iPad Air stadig skinner igennem. Ægte læder: SurfacePad er lavet af luksuriøst nappa læder, en type læder, der er slidstærk og betydeligt glattere end moc . Det er ikke i vejen for nogen af knapperne, portene eller iPad Air "s kamera. Med sin slanke profil og glat følelse er SurfacePad både elegant, moderne og mini mal. Sagen fastgøres via klæbemiddel på bagsiden af din iPad Air og efterlader ingen rester, hvis du vælger at fjerne sagen. Det har også indbyggede magneter, så autowake og autosleep arbejder med sagen. passer: iPad Air 2 Farve: Sort, beige, sort materialer: Nappa Læder tykkelse: 3 mm Vægt: 256 gram
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Overvåg

Overvåg størrelse

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 208 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 132 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 78 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »